С посещаемост от повече от 130 хиляди души, Comic Con

...
С посещаемост от повече от 130 хиляди души, Comic Con
Коментари Харесай

Комикс на Киану Рийвс записа историческо постижение на Comic Con

С посещаемост от повече от 130 хиляди души, Comic Con събитието в Сан Диего държи върха на Guinness за най-мащабен годишен фестивал за комикси и известна просвета. Основната му сцена Hall H е с потенциал от 6 хиляди места и всекидневно е непокътната за кино и телевизионни звезди - или най-малко бе по този начин до 2022.

За пръв път в историята именитата зала бе непокътната за показване на комикс и повода за това е, че става дума за финалното издание на творбата на Киану Рийвс BRZRKR.

Актьорът от " Матрицата " и " Джон Уик " направи своя дебют като комикс създател през 2021 с описа си за полубога " Би ", който в продължение на 80 хиляди години усъвършенства смъртоносните си умения. В сегашното той работи като сътрудник на американското държавно управление с вярата най-сетне да открие метод да постави завършек на своя дълъг и кървясъл живот.

Заглавието се трансформира в голям триумф. Netflix работи по кино акомодация, в която Рийвс ще влезе в ролята на артист и продуцент. Стрийминг платформата възнамерява да показа и аниме поредност за света на BRZRKR, където Киану ще озвучава основния воин.

Книгата е написана от него и Мат Кинд, до момента в който изображенията са дело на Рон Гарни. Издател е Boom! Studios.

" Хората от Boom! курираха работния развой по специфичен метод. Събраха екип от хора, с цел да създадат прекарването по-приятно. Когато първият брой попадна в ръцете ми, помислих, че е Коледа. Беше фантастично. Това са някой от най-креативните дни в живота ми, " описа на събитието Рийвс.

Предстоящият сериал ще съдържа два сезона и с изключение на Netflix по него ще работи аниме колоса Production IG.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР