С поредни обвинения към плувната федерация излезе чрез пост във

...
С поредни обвинения към плувната федерация излезе чрез пост във
Коментари Харесай

Плувецът Антъни към федерацията: Съсипахте ми психиката! Ще кажа всичко, знам какво давате на децата

С следващи обвинявания към плувната федерация излезе посредством пост във фейсбук Антъни Иванов. Той е в очакване на окончателното решение с претекстове на Спортния трибунал мотив неоткриването му за инспекции за допинг.
Заради предходни офанзиви пък той бе даден на дисциплинарната комисия на федерацията поради уронване на нейния авторитет. Ето какво гласи постът на Антъни:
„ Искам да ви уведомя, че няма да мога да се включа в БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯТ МАРАТОН в поддръжка на Онкоболните на 16.07.
Очевидно е изцяло разрешено да си на инжекции и на още много неща, само че не е разрешено да отидеш да подкрепиш хора в потребност.
Адски смешни сте, даже не мога да упражнявам с тима си поради една жена, която искаше да бъда осъден тъй като съм бил доста прочут.
БФПС- Вие успяхте да се унижите още повече с очевадните си триумфи след връщането на В.С и Н.В отпред на националният тим, а знаете ли, че тъкмо той ми звънна преди 2 години да ми каже всичко, което сте създали и към момента знам всяко нещо, което давате на едно дете без да ви пука за здравето му, а единствено за вашата полза и да си измъкнете задниците от пангара?
Скоро ще има подкаст по bTV Спорт и ще схванат всички, всичко за вас, в случай че дотогава не извършите по този начин, че и да не мога да приказвам изцяло.
Съсипахте ми душeвността през последните 5 години от както отхвърлих да остана в България и взех решение да отида в Съединени американски щати. Не направихте ли по този начин и с другите отпътували за Съединени американски щати? Искате всички да стоят на централизирана подготовка и да ги вкарате в “схемата ” с цел да плуват бързо макар, че употребявате тренировките на треньора ми в Съединени американски щати, които аз съм ви дал.
Дръжте това момче тук крепко, тъй като в случай че и то отиде там ще ви разобличат какви химици сте всичките.
Това е последният ми пост във връзка целият този цирк. Не желая да се занимавам с това повече. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР