С пореден договор за сътрудничество с чуждестранна образователна институция, Стопанската

...
С пореден договор за сътрудничество с чуждестранна образователна институция, Стопанската
Коментари Харесай

Стопанската академия в Свищов ще си сътрудничи с Алтайския бизнес-колеж в Русия

С следващ контракт за съдействие с задгранична просветителна институция, Стопанската академия „ Димитър А. Ценов ” в Свищов завършва годината.

Ректорът на висшето учебно заведение – доцент доктор Иван Марчевски посрещна на работна аудиенция шефа на Алтайски бизнес-колеж в гр. Барнаул, Русия – Наталия Акарачкина. Сред сходните направленията, по които образоват студенти Стопанска академия и Алтайския бизнес-колеж, са търговия и финанси. Двамата ръководители парафираха контракт за съдействие, който планува взаимно образование и продан на студенти, образователни и научни материали.

В рамките на работната среща бе конкретизирана и първата действителна стъпка по подписания контракт. През юни идната година в Стопанска академия ще се организира 10 на ден лятно учебно заведение за студенти от Алтайския бизнес-колеж.

Преподаватели от катедра „ Търговски бизнес ” на свищовската академия ще образоват гостуващите студенти в региона на търговията. В рамките на лятното учебно заведение ще бъдат проведени и три образователни визити в огромни търговски вериги, сътрудници на Стопанска академия.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР