С поражението си с 0:1 от Бетис на “Сантиаго Бернабеу”

...
С поражението си с 0:1 от Бетис на “Сантиаго Бернабеу”
Коментари Харесай

Реал Мадрид с най-лош старт у дома в Ла Лига от повече от 20 години

С провалянето си с 0:1 от Бетис на “Сантиаго Бернабеу” в сряда вечерта европейският клубен първенец Реал Мадрид записа самобитен антирекорд. За първи път от повече от 20 години “лос бланкос” не съумяват да завоюват първите си три домашен мача в испанското състезание.

В първите си две срещи в Ла Лига този сезон на “Бернабеу” футболистите на Зинедин Зидан направиха 2:2 с Валенсия и 1:1 с Леванте. Снощи те по този начин и не съумяха да поразят вратата на Бетис, а за похлупак в 94-ата минута бяха попарени от гола на Антонио Санабрия.

През сезон 1995/1996 Реал Мадрид също не съумява да завоюва първите си три домашен срещи в шампионата. Тогава “лос меренгес” губят на два пъти и вършат едно тъждество, отбелязва " Marca ". Във въпросния сезон Реал Мадрид приключва едвам шести в крайното класиране, а купата сграбчва Атлетико Мадрид, в чийто състав по това време е Любослав Пенев. Тогава “Дюшекчиите” финишират със 17 точки повече от Реал Мадрид. Сега пък “белите” изостават с цели 7 точки след единствено 5 изиграни кръга от водача в класирането Барселона, който е с 5 победи от 5 мача.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР