С пор между съседи в София доведе до побой над

...
С пор между съседи в София доведе до побой над
Коментари Харесай

Спор между съседи доведе до побой над 80-годишен мъж

С пор сред съседи в София докара до побой над 80-годишен мъж. Възрастният човек е атакуван и пребит в дома си от комшия в столичния квартал „ Надежда”. Камера в коридора е снимала случая, съобщи.

Денят е вторник, часът - 22:00. 80-годишният Веселин е самичък в дома си, когато чува, че на вратата се чука.

"Отворил е, без да огледа през шпионката. Това, което мен ме шокира, е, че съседът избута татко ми вътре, след което затвори вратата и стартира да го постанова ", описа Димитър Акиванов, наследник на потърпевшия мъж.

След случая възрастният човек е с пострадвания по лицето. Извадил си е здравно. В основата на спора стои записка, която дядото залепил на входната врата на съседа си от долния етаж.

"На нея пишело, че съгласно Закона за етажната благосъстоятелност се привиква заседание на входа и че, в случай че няма присъстващи, ще се откри кворум и ще се организира това заседание ", изясни Димитър.

Пред NOVA нападателят призна за нанесения побой над 80-годишния мъж. Той сподели, че с потърпевшия не се схващат отдавна.

"Той непрекъснато прави злословия... Исках да му ударя един пестник и го направих. Впоследствие той ме наплю и тогава нещата ескалираха много съществено. Бележката преля чашата. Моята врата не е пропагандно табло ", описа мъжът, нападнал Веселин.

По случая е подаден сигнал до Софийската районна прокуратура и се води следствие.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР