С попадения на Ромелу Лукаку и Лоренцо Пелегрини Рома победи

...
С попадения на Ромелу Лукаку и Лоренцо Пелегрини Рома победи
Коментари Харесай

Лукаку и Пелегрини донесоха победата на Рома над Фрозиноне в италианската Серия А

С попадения на Ромелу Лукаку и Лоренцо Пелегрини Рома победи Фрозиноне с 2:0 като хазаин в дуел от седмия кръг на шампионата на Италия по футбол. Римският гранд записа едвам втори триумф от началото на сезона в Серия А и заема 12-о място във краткотрайното класиране с 8 точки, до момента в който Фрозиноне, който бе изгубил единствено един от предходните си 17 гостувания, е десети с 9 точки все още.

Ромелу Лукаку даде преднина на Рома в 21-ата минута след изстрел от десетина метра, възползвайки се от комфортно подаване на Пауло Дибала. В 83-ата Лоренцо Пелегрини оформи крайното 2:0 още веднъж след асистенция на представилия се мощно в срещата Дибала.

„ Това бе същински тим и нещо, което постоянно одобрявам след тим, чието място не е в Серия В. Никога не сме чувствали, че почитателите са против тим, поддръжката им беше изключителна “, съобщи старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо във връзка представянето на своя отбор.

„ Фрозиноне има доста качества. Допаднаха ми, когато ги анализирахме и през днешния ден също ми хареса играта им “, добави той.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР