С помощта на този визуален психологически тест, който ще отнеме

...
С помощта на този визуален психологически тест, който ще отнеме
Коментари Харесай

Само с няколко клика: Установете какъв е характерът ви с този бърз визуален психологически тест

С помощта на този образен психически тест, който ще отнеме не повече от 2-3 минути от живота ви, ще надникнете в най-тъмните и потайни ъгълчета на своето схващане. Може би това, което ще откриете, ще удостовери нещо, което към този момент знаете, написа framar.bg. А може би ще се изненадате да научите нови елементи за характера си, които другите виждат или усещат у вас и които ви оказват помощ или пречат в общуването с хората и постигането на задачите ви? Оставяме на вас сами да откриете отговорите на тези въпроси, откакто установите кой от 9-те вида темперамент притежавате.
За да го извършите, разгледайте деликатно тази илюстрация и изберете едно от деветте изображения. След като го сторите, открийте смисъла му в текста по-долу. Според доста психолози достоверността на резултатите, които дава този тест, е 98%!
 Само с няколко клика: Установете какъв е характерът ви с този бърз образен психически тест

Тип темперамент: мъдрец
Вие сте персона, склонна да търси и открива бездънен смисъл във всичко. Импулсивността е непривична за вас, защото всеки ваш ход е добре премислен и разумен. Понякога дотам се вглъбявате в мислите си, че скъсвате с действителността.
Полагате неимоверни старания да скриете от близките несигурността, която изпитвате. Според тях не съществува въпрос, чийто отговор да сте неспособни да откриете. По тази причина хората с този темперамент постоянно са търсени за съвет. Вашият живот прилича пъзел, който вие дълго и настойчиво редите късче по късче. Вие няма да се успокоите, до момента в който най-после не стигнете до истината за смисъла на нещата, които ви интересуват.

 Само с няколко клика: Установете какъв е характерът ви с този бърз образен психически тест

Тип темперамент: ексцентрик
Вие се числите към вида хора, които не се опасяват да плуват против течението. Вие имате ваши лични възгледи за живота. Вашите ползи и убеждения мога да се сторят малко странни на близките, само че вие едва се интересувате от хорското мнение. Като цяло, вие рядко се придържате към разпоредбите и не се пробвате да скриете нищо от близките. Вие се движите в живота с любознание, без да допускате всякакви дреболии като общоприетите правила и мнението на другите за вас да отвличат съзнанието ви.

 Само с няколко клика: Установете какъв е характерът ви с този бърз образен психически тест Тип темперамент: мистериозен

Най-противоречивият вид темперамент. Да се опитат да ви разгадаят е все едно да разкрият тайните на вселената. Вие постоянно търсите себе си и сега, в който откриете дадена линия от характера си, се променяте и стартирате да търсите изначало. Останалите ви възприемат като загадъчен и неразбираем човек, в което няма нищо чудно, като се има поради, че и вие самите не знаете кой знае какъв брой доста за себе си. За тях е забавно да бъдат във вашето обграждане. Вие дълго наблюдавате и изучавате даден човек, преди да подхванете диалог, само че с приятелите си, които към този момент са привикнали с непрекъснатите ви метаморфози, се отнасяте с деликатност.  Само с няколко клика: Установете какъв е характерът ви с този бърз образен психически тест

Тип темперамент: специалист
В взаимозависимост от възрастта и виталния ви опит, близките виждат във вас особена мъдрост и разумен метод. Вие като че ли живеете живот, до който доближава ехото от предходни животи, и сте от хората, които се учат от грешките си и доближават до изводи, успявайки да превъзмогнете мрачните мисли, които ви спохождат, когато установите, че нещата не се развиват в мечтаната от вас посока.
Умеете добре да криете от близките несигурността в личните ви качества. За болшинството от приятелите и близки ви вие сте спокойна и неконфликтна персона. Хората по предписание се вслушват в мнението ви. Навикът ви да анализирате всяка обстановка ви оказва помощ да стоите решително и крепко стъпили на земята и да преодолявате житейските компликации.

 Само с няколко клика: Установете какъв е характерът ви с този бърз образен психически тест

Тип темперамент: избухлив
Вашият лозунг е: всичко или нищо! Вие не търпите половинчати неща и елементарно превключвате от обич към злоба. Тези мощни и стихийни страсти ви карат да горите от вътрешната страна. Тъй като постоянно сте подвластни на възприятията си, постоянно търсите и намирате драма там, където действително не съществува. Стремите се да скриете от близките океанът от страсти, който бушува във вас, само че не постоянно ви се отдава. Хората ви възприемат като сприхави и импулсивни персони, само че тези, които имат щастието да стигнат до сърцето ви и да познаят любовта, на която сте способни, в никакъв случай няма да ви не помнят.

 Само с няколко клика: Установете какъв е характерът ви с този бърз образен психически тест

Тип темперамент: романтик
Душата и сърцето ви са отворена книга за близките. Лесно намирате другари и също толкоз елементарно се влюбвате. Нерядко страдате, тъй като другите се възползват от вас и доверчивостта ви. Вие обаче сте от хората, които избират да рискуват и да бъдат засегнати, в сравнение с да изживеят живота си в боязън. Опитвате се да скриете от близките какъв брой ранима е душата ви, а те ви възприемат като човек, който се движи леко през живота и не се опасява от неудачите и разочарования. Вие сте доста човечни и хората се усещат притеглени от вас, тъй като усещат съчувствието ви и тъй като постоянно се пробвате да им помогнете. Правейки това, вие церите вашите лични душевни рани.

 Само с няколко клика: Установете какъв е характерът ви с този бърз образен психически тест

Тип темперамент: ясновидец
Вероятно постоянно установявате, че животът ви изобилства от удивителни съвпадения, които ви се случват доста по-често, в сравнение с другите. Вашите сънища се сбъдват, инцидентните догатки се оправдават, а в случай че сте си взели чадър, наложително ще завали дъжд. Вие забелязвате всичко и сте доста чувствителни, изпитвайки мощни страсти – еднообразно елементарно е за вас да избухнете в смях или в рев.
Околните постоянно изпитват безпокойствие и боязън, тъй като вие нерядко забравяте да им обясните, че знаете за живота повече, в сравнение с останалите. Вашият вътрешен свят е неизмеримо нежен, като че ли скърпен от фини влакна, заради което обезверено се стремите да го запазите прикрит от близките.

 Само с няколко клика: Установете какъв е характерът ви с този бърз образен психически тест

Тип темперамент: рационалист
Вие знаете доста неща за живота. У вас действа вътрешен барометър, който ви разрешава безусловно тъкмо да разграничавате положителното от неприятното. Вие разбирате и усещате несправедливостта, само че постоянно запазвате мнението си за себе си, защото знаете, че не съответствува с публичното. Не разкривате пред близките вашите вътрешни прекарвания и те ви възприемат като спокойни и уравновесени персони, които постоянно знаят какво вършат. Вие интуитивно се стремите да сте по-добри от близките и в множеството случаи това ви се отдава.

 Само с няколко клика: Установете какъв е характерът ви с този бърз образен психически тест

Тип темперамент: остроумен
Вие разбирате доста добре хората, с които поддържате връзка. Имате добра вътрешен глас за настроенията на хората, а това, което крият в себе си, е като отворена книга за вас. Веднага усещате, когато някой се опита да ви излъже или манипулира и успявате чудесно да се възползвате от тези техники, макар че в множеството случаи не ви се постанова да прибягвате към тях.
Вие не криете нищо за себе си от близките и което е още по-интересно – можете да им разкажете доста неща за тях самите. Много неща ви се отдават леко, само че на опредена цена – несъразмерна емоционалност и сензитивност.

 Само с няколко клика: Установете какъв е характерът ви с този бърз образен психически тест

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР