С помощта на този софтуер ще прехвърляте музика, филми, снимки ...

С помощта на този софтуер ще прехвърляте музика, филми, снимки

WinX MediaTrans – обмен на файлове между iPhone и PC без iTunes, безплатно

С помощта на този програмен продукт ще трансферирате музика, филми, фотоси и е-книги елементарно, несъмнено и безпроблемно – от смарт телефона на РС-то и назад

Софтуерът WinX MediaTrans е считан за най-хубавата опция на iTunes при прекачване на файлове сред iPhone и PC

Потребителите на Apple постоянно са лимитирани да употребяват своите i -устройства единствено със софтуера и услугите на компанията от Купертино. Това от време на време е обвързвано с някои неудобства, само че в тази ситуация със синхронизирането на файлове сред iPhone и PC , фирмената услуга iTunes не е единственият избор…

Макар че iTunes се употребява за синхронизиране на данни сред iPhone и районен съд отдавна, това не е най-хубавият инструмент за тази цел по няколко аргументи. На  първо място, iTunes основава проблеми при потребление на Windows PC, включително мудна работа, сривове, неспособност за връзка и тъй наречените Това прави проблематичен прехвърлянето на фотоси, музика или видео сред смарт телефона и компютъра.

На второ място, до момента в който импортирането на картинки от PC-то към iPhone благодарение на iTunes е относително елементарно, то противоположната интервенция – събаряне на фотоси от iPhone на компютъра може да е проблематична, заради отбраната на поверителността. Не на последно място, неподготвените механически консуматори на iTunes се натъкват на компликации при намиране на файловете, трансферирани от iPhone на районен съд, а с изключение на това неналичието на файлово уголемение затруднява избора на стратегия за отварянето им.

Алтернатива на iTunes

Добрата вест след всичко това е, че на пазара има приложения от външни разработчици, които се явяват по-лесна за потребление алтернативи на iTunes , когато става въпрос за прекачване на файлове – фотоси, музика или видео – сред айфон и личен компютър под Windows.

Такъв, да вземем за пример, е софтуерът WinX MediaTrans, считан за най-хубавата опция на iTunes. Приложението се конфигурира извънредно елементарно, без неточности, включително на Windows 10 районен съд, има изчистен и отзивчив интерфейс, планиран точно за районен съд потребителите, с разбираеми, елементарно налични функционалности и с изключение на това работи много бързо.

WinX MediaTrans свързва компютъра с iPhone, с цел да разреши двупосочен продан на данни по допустимо най-опростения, „ copy-and-paste ” метод. Нямате потребност от Apple ID, нито от iTunes, с цел да трансферирате и управлявате файловете си с музика, филми, фотоси и е-книги елементарно, несъмнено и безпроблемно – от смарт телефона на РС-то и назад. Достатъчно е само да си инсталирате програмата на Windows компютъра и да свържете към него своя iPhone.

WinX MediaTrans има банален интерфейс, с елементарен достъп до главните функционалности на приложението

Ако до момента сте имали проблем с не-iTunes музика, която не се възпроизвежда след синхронизацията с iTunes, WinX MediaTrans преодолява и това ограничаване. Софтуерът трансферира изцяло файловете сред iPhone и компютъра, възпроизвежда ги правилно и разрешава модифициране на плейлистите – всичко това без нужда от iTunes.

Докато iTunes има строги условия за форматите, MediaTrans предлага функционалност за конвертиране. Вашите сбирки от YouTube/Netflix видеа, музика и книги в разнообразни формати ще паснат на iPhone автоматизирано, с помощта на конвертирането в MediaTrans.

Нещо повече, MediaTrans може да ви освободи от оковите на iTunes, като ви разреши да ползвате филмите и музиката, закупени от iTunes, с изключение на на iPhone, само че и на всяко друго портативно устройство или медиен плейър за Windows, да вземем за пример 5KPlayer – където и да сте и когато и да е.

WinX MediaTrans е единственият независим iPhone управител на пазара, който разрешава гъвкаво ръководство на iOS файловете, без нужда от инсталиране на iTunes и неговите съставни елементи. Софтуерът е планиран като мултифункционален iPhone управител и лесна за потребление опция на iTunes/iCloud.

В реалност, MediaTrans не е просто фото-приложение, въпреки и една от главните му функционалности да е точно лесното и несъмнено прекачване на iPhone фотоси към Windows PC или назад. С него можете също да трансферирате 4K видео, музика, електронни книги и рингтонове сред iPhone и PC. Програмата употребява неповторимо хардуерно ускоряване от равнище 3, с цел да зареди и трансферира незабавно iPhone видео и други файловете.

Ето в резюме част от преимуществата на програмата:

Ако очаквате този потребен програмен продукт да коства една торба с пари, лъжете се. Най-добрата опция на iTunes се предлага изцяло гратис от разработчика Digiarty, като подарък в границите на акция за началото на новата образователна година (Back to School). Можете да се сдобиете с цялостен лиценз за WinX MediaTrans 6.0 гратис . Разработчикът обезпечава всеки ден по 500 копия на продукта, като свободните лицензи се доставят съгласно реда на поръчките.

Как да прехвърлим фотоси сред iPhone и PC

По-долу ще намерите и няколко на практика стъпки по какъв начин да употребявате MediaTrans за едно от главните му предопределения – синхронизиране на фотоси сред iPhone и Windows PC без помощта на iTunes:

Първо свържете iPhone към компютъра през USB интерфейс, с цел да употребявате функционалностите на софтуера

Стъпка 1: Свалете файла WinX MediaTrans.exe на вашия Windows 10/8/7 компютър и инсталирайте фото мениджъра за iPhone X/8/7, като приемете изискванията на лицензното съглашение с потребителя – „ End User License Agreement ” и по-късно кликнете непосредствено на бутона „ Install ”. Или в случай че избра „ Custom Installation ”, изберете досието на файла и натиснете „ Install Now ”.

Стъпка 2: Свържете iPhone към PC-то, като е целесъобразно да употребявате истинския Apple iPhone USB кабел. Ще видите изскачащ прозорец с предизвестие да настроите iTunes параметрите за автоматизирана отбрана на данните от заличаване.

Стъпка 3: Кликнете върху Photo Transfer в основния интерфейс на WinX MediaTrans и ще видите всички фотоси на вашия iPhone, групирани по дни, месец и година. Изберете фотосите, които желаете да синхронизирате с PC-то, кликнете Export и готово!

Повече от управител на iPone фотоси

WinX MediaTrans е относително нов артикул на пазара, само че със своите функционалности безспорно се явява най-хубавата опция на iTunes при прекачване на файлове сред iPhone и PC. Разработчикът се е фокусирал върху предложение на решение с един клик за синхронизиране на фотоси, музика, видео, е-книги и друго медийно наличие сред i-устройства (iPhone, iPad, iPod Touch) и лични компютри.

С няколко клика можете да трансферирате фотоси, видео, музика и друго наличие сред iPhone и районен съд

Можете да изберете един или повече файлове във всяка алтернатива (Photo, Music, Video, Book, Voice & Ringtone) за индивидуален или пакетен трансфер. Приложението включва също функционалност за ръководство на музика, която ще ви разреши да редактиране заглавия, албуми и реализатори, да изтривате нежелани песни и да създавате плейлисти съгласно жанра. В софтуера е вграден и управител на рингтонове, благодарение на който можете за по-малко от минута да превърнете някоя ария в рингтон за iPhone.

WinX MediaTrans може да предава всеки видеофайл от компютър към iPhone/iPad/iPod с автоматизирано превръщане на формата за равен пълноекранен плейбек. Освен това приложението декодира DRM предпазени филми/TV излъчвания и музика от iTunes/Apple Music в MP4 и MP3 формати за плейбек на всяко устройство.

Що се отнася до сигурността, WinX MediaTrans поддържа криптиране на файлове, експортирани на iOS устройства или корав диск с ключова дума. Нещо повече, опция на iTunes може да работи на i-устройства като флаш диск за запазване на всеки вид файлове, включително Word, Excel, PPT, TXT и други

Разработен от Digiarty, водач в мултимедийния програмен продукт, WinX MediaTrans посреща настоящите потребности на потребителите на i-устройства от ръководство на iOS медийно наличие. Бидейки освен това от опция на iTunes, приложението предлага изчезнали в софтуера на Apple функционалности, като по този начин разрешава по-пълноценно ръководство на iPhone файловете.

Даунлоуд:  WinX MediaTrans (giveaway)

Източник: technews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg