С помощта на нумерологията можете да определите каква енергия има

...
С помощта на нумерологията можете да определите каква енергия има
Коментари Харесай

Вижте каква енергия носи името ви

С помощта на нумерологията можете да определите каква сила има вашето име. Възможно е откакто научите силата на името си, доста събития в живота ви да станат по-разбираеми за вас. За да определите силата на името, би трябвало единствено да изчислите броя на буквите на персоналното ви име.

Имена с две букви (напр. Ия) – В нумерологията те се смятат незадоволително предпазени. Хората, които носят такива имена, са доста уязвими в живота. На раменете им тежат доста тествания, тъй че те по-добре би трябвало да укрепят силата си.

Имена с три букви (Лия, Ана, Яна, Ада, Лея, Сия). Тези имена вършат човек спорна натура. Като предписание те мъчно могат да намерят предопределение в живота. Те са доста вятърничави и непостоянни. Отначало се увличат по едно нещо, след това могат да преминат към нещо друго.

Имена с четири букви (Анна, Вера, Нина, Юри, Олег, Иван, Емил). Тези имена подаряват притежателите си с неприкритост и равноправност. Хората с тези имена не знаят по какъв начин да пазят секрети и постоянно се държат предизвикателно. Въпреки това те ценят стабилността в персоналния си живот и в кариерата си.

Имена с пет букви (Ирина, Мария, Ивана, Марин, Коста, Кирил). Според нумерологията на имената, това са водачи. Те са проведени, знаят по какъв начин да намерят общ език с другите и постоянно се стремят да бъдат първи във всичко. Въпреки това те постоянно правят нелогични и спонтанни дейности.

Имена с шест букви (Полина, Звезда, Ренета, Марина, Руслан, Ивайло, Искрен, Йордан, Виктор). Хората с такива имена са хармонични персони. Те са удовлетворени от това, което имат, само че в това време се стремят към повече. Отдават огромно значение на любовта в живота си.

Имена със седем букви (Евгения, Зорница, Наталия, Емилиян, Ярослав). Хората с тези имена са доста надарени. Талантите им рядко могат да се осъществят в живота, защото не имат мощен темперамент. Носителите на тази група имена като предписание постоянно се съмняват във всичко, макар че външно наподобяват доста събрани и самоуверени.

Имена с осем букви (Светлана, Вероника, Ангелика, Вячеслав, Владимир). Хората с тези имена търсят самостоятелност и независимост. Те са реформатори и революционери. Пътят им обаче постоянно е бодлив заради сложния темперамент. Носителите на имената на тази група не могат да намерят общ език с тези, които не са им по душа.

Имена с девет букви (Екатерина, Маргарита, Александър, Светослав, Ростислав). При притежателите на имената от тази група, интуицията е доста развита. Въпреки това, не всички я употребяват в живота си. Тези хора са мистериозни и непредсказуеми. Често мечтаят за по-добър живот, само че не поставят специфични старания за реализиране на своите цели.

Имена с 10 букви (Александра, Константин). Хората с имена, състоящи се от 10 букви имат доста изумителен живот. През първата половина на живота постоянно им се случват необясними неща. Обикновено в ранна възраст губят близки и стават жертва на злополуки. Но без значение по какъв начин се развиват събитията, те постоянно излизат сухи от водата. През втората половина на живота си те доближават връх в кариерата и намират фамилно благополучие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР