С помощта на изкуствен интелект вече можем да говорим с

...
С помощта на изкуствен интелект вече можем да говорим с
Коментари Харесай

Изкуствено генерирано интервю „съживи“ Стив Джобс


С помощта на изкуствен интелект към този момент можем да приказваме с хора от предишното. В подкаст провокативният американски водещ Джо Роугън интервюира умрелия преди 12 години иноватор Стив Джобс. Това „ възкръсване “ на известни персони провокира спор - по какъв начин ще се промени публицистиката отсега нататък и каква е нейната роля в обществото ни.

Интервюто стартира с привет сред двамата.

Стив Джобс: Радвам се да те видя, другар. Мина доста време, откогато съм идвал в предаването. Липсва ми това, толкоз е занимателно. Как върви?

Джо Роугън: Винаги се веселя да те видя, другар. Толкова се веселя, че пристигна. Хайде, разкажи ми за Джобс.

Още тук се откроява, че компютърът не е непогрешим и прави бъг. Защото те в никакъв случай не са се срещали и той в никакъв случай не е гостувал в подкаста на Роугън. Въпреки това диалогът продължава.

Стив Джобс: Трябва да има някаква цел. Иначе за какво да не преставам? И внезапно ме осени. Това не е Бог в смисъла, в който хората си го показват, само че има някакъв по-дълбок смисъл на живота и не може просто да е нещо, което някой си е измислил, тъй като в случай че беше, нямаше да е безапелационно. Би изглеждало измислено и всеки би го прозрял. Така че мисля, че смисълът и задачата са от Космоса, природата на Космоса, което е много самоуверено мислене. Не знам по какъв начин да го кажа по различен метод, само че това не е религиозно по метода, по който хората нормално приказват.

Освен въпроси за вяра и религия, акценти в изявленията са тематики като значимостта на нововъведенията през днешния ден, можем ли да се доверим изцяло на компютърните технологии и препоръките, които дава.

Джо Роугън е прочут като водещ на риалити формата „ Страх “. Бил е стендъп комедиант. Работил е в „ Дисни “. В момента е най-популярен с подкаста си в една от огромните стрийминг платформи, с която има контракт и получава 200 милиона $ за своите изявленията там.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР