С помощта на дроновете или както част от хората ги

...
С помощта на дроновете или както част от хората ги
Коментари Харесай

Британец засне с дрон привидение в замъка Глостършир



С помощта на дроновете или както част от хората ги назовават квадрокоптър, можете да намерите доста забавни и загадъчни места, да се порадвате на прелестните гледки от птичи полет или  просто да извършите професионално снимане на природата, само че от време на време дроновте могат инцидентно да запечатат такива странни неща, които просто не сте очаквали. Събрал съм 10 страховити видеоклипа снимани с дрон, които доста ще ви изненадат и доста ще ви харесат, въобще не пресилвам, единственото което бих ви помолил е да изгледате клипа до края, с цел да не съжалявате по-късно.

1. Това е много плашещо видео, снимано с дрон от човек на име Джо, който издига дрона високо с цел да снима красивите гори на Америка и с цел да снима горски жители, Джо е дружно със своя другар и лети над блатата и внезапно виждат нещо необичайно, само че когато смъква дрона си по-надолу вижда ето това, въпреки, че те са в сигурност и стоят в своят автомобил, само че въпреки всичко поражда див боязън, човек стартира да се опасява от гладните алигатори, един от алигаторите гледа злокобно към дрона и се приближава към него, по какъв начин мислите, този алигатор търси храна или просто охранява своята територия?

2. Това мистериозно видео е снимано с дрон, елените се държат доста необичайно, създателят на този видеоклип е началник на арктическата експедиция, той е споделил този видеозапис на своята страница в фейсбук, в който клип елените се бягат в кръг, за какво го вършат това, потребителите незабавно започнаха да разясняват видеоклипа и да споделят своите отзиви, ето какви са те:,,Елените по този метод се пазят от нахлуване на вълци и мечки ",,Брачни игри " изключително известен е коментара, който гласи,че елените по този метод се топлят в студените зимни месеци. Този видеоклип бързо става вирусен и стартира всеобщо да се споделя в обществените мрежи, до ден сегашен няма еднопосочен отговор, само че каквото и да значи това, елените изиграват ролята си доста красиво.

3. Саймън Лорънс снима този видеоклип със своя дрон, във видеоклипа можете да забележете огромна акула, която преследва 7 метрова лодка, какво желае да направи, допускам вие сами можете да предположите, фрагментите са снимани близо до южните крайбрежия на Австралия, вие можете да видите голяма акула която повърхностно плува към лодката чакайки верният миг, изначало наподобява, че животното не демонстрира някакъв интерес към лодката и хората на нея дори не виждат. Авторът на видеото Саймън споделя, че акулата е почнала да удря и хапе мотора на лодката. Можете сами да видите очертанията на акулата във водата, което единствено по себе си е ужасно, след известно време акулата отхапва въжето и стартира да го дърпа. Какво мислите? Има ли очевидна заплаха за живота на хората? Споделете вашето мнение долу в мненията.

4. 40 годишният гражданин на Англия е снимал фантом, който се е появил в двора на античен палат, който се намира в западната част на Англия. Целта на британеца е била да направи хубав видеоклип на замъка в Глостършир, и на фрагментите беше хванат инцидентно бял контур, движещ се във вътрешният двор на замъка, създателят прибавя, че наоколо е нямало източници на пушек, вятърът е духъл в противоположна посока, той е убеден, че призрака, който той е снимал е доказателство за паранормалното минало на замъка.

5. Авторът на видеоклипа е човек на име Кайл, той е заснемал красиви мрачни зимни пейзажи със своят дрон и внезапно на един дребен железопътен мост, той вижда доста чудноват обект - червен балон, който някой го е завързал към моста, не разбирам смисъла, виждаме по какъв начин минават хора около него, и не обръщат изключително внимание на балона. Кайл не вижда нищо друго необичайно и взема решение да обиколи със дрона си по другите елементи, само че уви, не вижда нищо необичайно и взема решение да се върне към моста, и внезапно вижда някакъв контур, о да, това е човек, който е облечен в костюм на смешник, Кайл е почнал да го следва което е довело до странна реакция на клоуна, той е почнал да бяга, станал е по нервозен, почнал да хвърля камъни по дрона, само че опитите му са били несполучливи, явно е, че е желал да се скрие от преследващият го дрон, какво прави този злокобен смешник в гората измежду зимата, може би е същински фанатик, който обича да се облича в костюми на клоуни. Видеоклипа се оказва доста чудноват и заплашителен.

6. Безопасността на хората от тъмни тигрови питони във Флорида не е доста лесна задача, камуфлажът на тези змии е толкоз добър, че са съвсем невъзможни за разкриване измежду растителността и даже в средата на тревните площи, все пак се появи нов асистент - дрон, който доста форсира откриването на питони и този дрон е оборудван с резултат,,термокамера " тези фрагменти които виждате са в действителност плашещи.

7. Авторът на видеото е снимал този кадър на своят нов дрон, той е желал да покаже и снима хубостта на огромната вятърна турбина и е бил замаян, когато е видял мъж над него, на височина от 60 метра, какво е правил този човек там, никой не знае, по-голям % от хората ще си кажат, че е занаятчия, който е пристигнал да оправи даден проблем, само че за жалост, индивидът е нямал никакви принадлежности при себе си.

8. Мъж в Северна Королина се обадил на управляващите откакто една заран, 80 годишната му брачна половинка е изчезнала, членовете на фамилията са я търсили на всички места, само че за жалост, не са съумели да я намерят. Неговата жена е била психологично болна, по тази причина служителите на реда са знаели, че би трябвало да употребяват всичките си сили, и поради това към своят боеприпас би трябвало да прибавят и дрон, те са издигнали дрона на високо и са почнали да търсят дамата по 40 акровото поле, и към къщата на фамилията, само че нищо необичайно не е попадало в кадър, по-късно са насочили дрона към огромно царевично поле, и още веднъж нищо не са могли да намерят до момента в който ненадейно в кадър не попада нещо лилаво, някаква жена е стояла там с лилаво яке, когато дронът се доближава към нея тя си крие лицето благодарение на качулката, чиновниците са изпратени незабавно с цел да вземат дамата, по думите на служителите на реда тя е била доста объркана, и ранена, а брачният партньор й и останалата част от фамилията са били безпределно признателни на управляващите.

9. Записът демонстрира мрачно човекообразно животно на десният бряг на реката, което върви през снега, сред дърветата, наоколо до водата, съществото се движи изправено с необятни крачки, евентуално заради обстоятелството, че е мъчно да се върви в сходна снежна конюнктура, дрона лети доста покрай него и се вижда, че това творение е нещо сходно на йети, дължината на истинският запис е повече от 10 минути, това са единствените фрагменти където се вижда Big Foot, доста специфични анализатори на видеоклипа са създали извод, че на него е показан същински снежен човек, а скептиците в интернет са уверени, че това е някакъв екскурзиант или ловджия, само че добре, за какво той тогава не е със раницата си? оборудването? или с оръжията си? Добре, в случай че е човек, той тогава се вижда, че е с някакъв костюм на горила, и тук ми поражда изцяло естествен въпрос: Какво прави това създание в гората? Далеч от цивилизацията, надалеч от града? Експерти означават, че съществото се движи наподобяващо походката на Bigfoot, само че за всеки случай, хората не вървят по този метод.  

10. За една нощ в едно от огромните полета на Бразилия са се появили мистериозни кръгове, които човек не може да направи толкоз съвършено, това видео е снимано благодарение на дрон, на полето се вижда доста странна рисунка състояща се от два концентрични кръга вписани един в различен, до момента в който по краищата на по-големият от тях има нещо сходно на мъниста, нанизани на по-малки кръгове, едно от които не е оцветен, също по този начин в непосредствена непосредственост е написано цифрата 43, съществуването на числа е подтикнала откривателите към това, че това няма по какъв начин да е нещо естествено или подправено, само че също по този начин и няма по какъв начин да са извънземните, тъй като сходен метод не е присъщ за извънземните, тъй като те не употребяват арабски числа в своите послания, НО, очевидци и локалните поданици споделят, че кръговете и цифрите са се образували безусловно за една нощ, фрагмента остава мистерия и до ден сегашен.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР