С полагане на клетва на 29 септември 2022 г. в

...
С полагане на клетва на 29 септември 2022 г. в
Коментари Харесай

В Ловеч стартира първата Детска полицейска академия в частно училище

С полагане на клетва на 29 септември 2022 година в Ловеч бе открита първата Детска полицейска академия в частно учебно заведение.

Това стана в двора на  Частното начално учебно заведение „ Св. Седмочисленици “ в наличието на публични посетители. С клетвата децата дават обещание да съблюдават Етичния кодекс на Националната програма  „ Детска полицейска академия “.

Да поздравят децата с хубавата самодейност пристигнаха зам.-кметът на Община Ловеч Даниел Колев, регионалният шеф инж. Светослав Славчев, основен контрольор Златин Михайлов- шеф на РУ-Ловеч и други Ловчанският митрополит Гавриил раздаде на децата иконка с облика на Иисус Христов като дете и похвали участниците, които са от всичките класове на учебното заведение.

Главен контрольор Златин Михайлов и преподавателката Поляна Петрова подписаха декларация за партньорство сред районно управление (на МВР) на полицията и учебното заведение. Децата ще получават потребни познания от представители на полицията, пожарната и БЧК за своята сигурност. Те ще вземат участие в разнообразни занятия и извънкласни форми, свързани с предварителна защита и запазване на здравето и живота им, справяне с сложни обстановки в дома, на учебно заведение и на улицата. B пpoгpaмaта има чacoвe пo бeзoпacнo пoвeдeниe нa пътя, ĸypc пo личнa зaщитa, ĸpиминaлиcтиĸa и други Предишните години имаше Детски полицейски ръководства в СУ „ Тодор Кирков “ и ОУ „ Христо Никифоров “ в Ловеч.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР