С поклонение в Йоханесбург ще бъде изпратен убитият съпруг на

...
С поклонение в Йоханесбург ще бъде изпратен убитият съпруг на
Коментари Харесай

Наталия Гуркова погребва мъжа си в Йоханесбург тази събота

С поклонение в Йоханесбург ще бъде изпратен убитият брачен партньор на Наталия Гуркова – Джорджe.

Погребението ще е в събота, 6 октомври, в Гръцката ортодоксална  църква в ЮАР. Бившата Мисис България към този момент е в Йоханесбург, където е и майката на Джордже Михалевич, написа в. " България през днешния ден ".

Погребението се забави със седмица поради аутопсия и изясняване на аргументите за гибелта му. Семейството в началото има предпочитание Джордже да бъде заровен в родната си Черна горо, само че поради всички затруднения към аутопсията поклонението ще е в ЮАР.

След гибелта на Михалевич започнаха да изплуват нескрито негови връзки с лица от подземния свят. Той е прочут в ЮАР с бизнеса си с диаманти. Медиите в Сърбия и ЮАР разкриват, че е имал бизнес връзки с наказаните за убийството на Желко Ражнатович – Аркан, които от години се укриват в Йоханесбург. Единият от тях Милан Джуричич е убит през април в Йоханесбург, а проверяващите намират подобие сред неговото ликвидиране и това на Михалевич.

Самата Наталия и двете им деца от години не са стъпвали в ЮАР. По молба на Гуркова фамилията се придвижва в София, Михалевич пътува непрекъснато, само че постоянно се връща при жена си. Последната им обща фотография в София е от 16 септември. Дни по-късно Джордже отпътува за ЮАР, а фамилията му остава тук. Наталия изрично отхвърля да продължат живота си в ЮАР поради боязън от покушения и високата престъпност, само че Михалевич продължава пътуванията си по работа.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР