С подписка и писмо за солидарност до министъра на труда

...
С подписка и писмо за солидарност до министъра на труда
Коментари Харесай

Стара Загора също ще подкрепи родителите на деца с увреждания

С подписка и писмо за взаимност до министъра на труда и обществената политика през днешния ден и Стара Загора се включи към градовете в поддръжка на родителите на деца с увреждания.

В откритото писмо за взаимност от името на жителите на Стара Загора се показва поддръжка за идеята на лицата с увреждания и родителите на деца с увреждания и се упорства страната да извърши своите отговорности към тях в отбрана на техните цивилен права за по-добър живот. В подписката и в откритото писмо се подписват и доста жители.

"И моят претекст е като на всички останали майки - детето ми да има право на персонален помощник и това да бъде заплатено и обезпечено. В момента съм безработна ", сподели майка на дете с увреждания.

"Наистина държавното управление да се замисли. Законът за персоналната помощ да бъде признат, тъй като в случай че е единствено закон за обществени услуги, в случай че е единствено закон за обществено подкрепяне има, подобен вид във тип на обществено подкрепяне отново ще поддържат статуквото на подвластни хора ", сподели майка, участваща в подписката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР