С поднасяне на венец пред паметната плоча на Александър Стамболийски

...
С поднасяне на венец пред паметната плоча на Александър Стамболийски
Коментари Харесай

Димитър Иванов почете 144 г. от рождението на Александър Стамболийски

С поднасяне на венец пред паметната плоча на Александър Стамболийски в Пловдив, кметът на Община „ Марица “ Димитър Иванов и заместник-кметът Петър Минков уважиха 144 години от рождението на изтъкнатия български политик.
Прочетете още
Иванов напомни част от заслугите на държавника, избавил България от Втора национална злополука.

„ На днешната дата означаваме 144 години от рождението на един популярен българин – земеделския лидер Александър Стамболийски. Като министър-председател на България, той е правил всичко в името на българския народ и напредъка на Отечеството ни. За страдание той е бил погубен -  орис, която е постигнала и други бележити българи – радетели за свободата и народовластието “. С тези думи стартира речта си кметът на Община „ Марица “.

По думите му страната ни повече от всеки път, се нуждае от водач като Александър Стамболийски.

„ Днес, когато обстановката в България е идентична, ние скланяме глава пред Александър Стамболийски, с вярата и вярата, че предвидлив общественик с неговия морал, воля за промени и визия за по-добър живот на идващите генерации, ще застане отпред на страната ни и ще я извади от рецесията. Поклон пред великото дело на Апостола на земеделците Александър Стамболийски “, акцентира Димитър Иванов.

На  церемонията участваха кметове на обитаеми места, признателни земеделци и симпатизанти, които също сервираха венци и цветя пред паметната плоча.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР