С подкрепата на ВК “Пирин Разлог и ФК “Пирин Разлог,

...
С подкрепата на ВК “Пирин Разлог и ФК “Пирин Разлог,
Коментари Харесай

С волейболни мачове и футболни двубой започнаха Общинските ученически игри в Разлог

С поддръжката на ВК “Пирин ” Разлог и ФК “Пирин ” Разлог, през днешния ден Община Разлог организира волейболни мачове - сред учебните тимове на девойки и девойки V-VII клас и футболни дуел - сред юношеските сформира на четирите гимназии в града.

Общо 12 тима взеха присъединяване в днешните училищен игри, като за своето почтено показване, всички участници справедливо бяха наградени с купи, медали, грамоти и предметни награди от ръководителя на Общински съвет-Разлог адв. Иван Димитров и зам.-кметовете на община Разлог инж. Гергана Костова, господин Славчо Фарфаров и господин Христо Зайков.

В спортна зала “Септември ”, безапелационни спечелили във волейболните мачове за поредна година станаха момчетата и девойките на ОУ “Никола Парапунов ”. Челната тройка при девойките бе допълнена от тимовете на СУ “Братя Каназиреви ” и ОУ “Св. Паисий Хилендарски ” (село Баня), а при момчетата - от възпитаниците на ОУ “Св. св. Кирил и Методий ” (село Бачево) и ОУ “Неофит Рилски ” (село Горно Драглище). С медали за MVP бяха отличени Никола Ганджов от ОУ “Св. св. Кирил и Методий ” и Теодора Михайлова от ОУ “Никола Парапунов ”, а грамоти за присъединяване получиха девойките на учебното заведение в Бачево и момчетата на СУ ”Братя Каназиреви ”.

На зеления терен, присъединяване в регионалния стадий си обезпечи тимът на ПГ по МСС, който победи във финалния дуел отбора на ПГ по превоз. Класирането в челата тройка бе завършено от състава на СУ “Братя Каназиреви ”, след извършена среща с възпитаниците на РПГ “Никола Стойчев ”. С орден “Най-добър състезател ”, за чудесно показване по време на финалите, бе отличен ученикът на ПГ по МСС - Ибрахим Веселинов.

Общинските училищен игри ще продължат до края на февруари, като на следващия ден (22.02.2024 г.) в ПГ по превоз ще се проведат самостоятелни и отборни срещи по шах и тенис на маса, на 28.02.2024 година - стадион “Септември ” посреща футболни тимове V-VII клас, спортна зала “Септември ” - юноши и девойки VIII-XII клас, а в края на месеца ще бъдат ясни и спечелилите в бадминтона.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР