С подкрепата на ГЕРБ и ДПС парламентът избра предложения от

...
С подкрепата на ГЕРБ и ДПС парламентът избра предложения от
Коментари Харесай

Пеевски превзе и СЕМ, обяви БСП, след като загуби квотата си в регулатора

С поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи Народното събрание избра оферти от ръководителя на отрасловата комисия Вежди Рашидов претендент за член на Съвета за електронни медии (СЕМ) Галина Георгиева, която все още не е позната в медийните среди. Тя заема мястото в регулатора на Иво Атанасов от квотата на Българска социалистическа партия, чийто мандат изтича през днешния ден.

За избора на Георгиева, която от пролетта работи в ПРОФОН - сдружение за групово ръководство на сродни права в музиката, гласоподаваха 97 народни представители от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Кандидатът на Българска социалистическа партия Ия Петкова, която управлява маркетинга и рекламата в НДК, събра поддръжката на 84 депутати от левицата и " Обединени патриоти ".

" Изводът е, че Делян Пеевски завладя и Съвет за електронни медии. Резултатът очевидно го сподели. Движение за права и свободи и ГЕРБ още веднъж демонстрираха своята коалиция и настаниха в Съвет за електронни медии следващия претендент, комфортен за Пеевски; следващия претендент, комфортен за статуквото ", сподели депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Александър Симов. Според него новият член на Съвет за електронни медии е комфортната марионетка, която ще изпълнявала тъкмо това, което и кажат. По думите му политическите андроиди в Съвет за електронни медии се усилват.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР