С почит към деня на св. Йоан Рилски започна словото

...
С почит към деня на св. Йоан Рилски започна словото
Коментари Харесай

ГЕРБ: Не можем повече да си позволим дребнави спорове

С респект към деня на св. Йоан Рилски стартира словото си Десислава Атанасова от ГЕРБ в Тя сложи акцент върху завета му за единение.

Не можем повече да си позволим дребнави разногласия, акцентира тя в декларацията си от името на парламентарната група.

По думите й сега има редуващи се рецесии в страната. Българските жители на последните избори доста ясно споделиха, че не желаят да видят противоборство, а единение сред политическите сили, съобщи Атанасова. Хората не желаят да заплащат политическата цена на разделянето. Според ГЕРБ изборните резултати допускат съдействие сред политическите субекти. Времето на опълчване изтече, безапелационна бе Атанасова.

Тя акцентира рисковете от Затова през днешния ден депутатите трябвало да мислят по какъв начин да укрепят доверието в институцията на Народното събрание и да изправят стопанската система. Лидерство и политическа храброст желаят от ГЕРБ. Собствената истина би трябвало да остане на назад във времето, съгласно Десислава Атанасова, която предизвести, че все по-тежко започвал да тежи въпросът има ли смисъл от парламентарната народна власт. Да се разделим с опорните точки и дребнотемието, упорстват от ГЕРБ.

Настоящата парламентарна конфигурация не е комфортна за всички, посочи Атанасова и изиска единство, с цел да бъде преведена страната през рецесиите. Тя се притеснява от разпад на политическата система, в случай че се продължава по този метод. Затова герберите ще положат всички старания за възобновяване на разговора.

България има потребност от прокризисно и проевропейско държавно управление, съгласно Атанасова, която е уверена - българите избират стабилността.
 Борисов подготвен да се отдръпна в името на евроатлантическо ръководство
Борисов подготвен да се отдръпна в името на евроатлантическо ръководство

Предлага контактна група на договарящи екипи както през 90-те години

Финансова дисциплинираност желаят герберите, с цел да не поеме Международния валутен фонд ръководството на обществените финанси. Като поръчка за Атанасова уточни - " без случки ".

От ГЕРБ дават поддръжка за законите за Плана за възобновяване и резистентност и желаят още битка с корупцията. Единствено дружно можем да се борим с корупцията, посочи Десислава Атанасова и даде поръчка за осъществяване на правосъдна промяна.

Уважаваме гласоподавателите на всички партии, добави още тя. Ако има чуваемост, ще стане ясна и стратегия най-много на ГЕРБ. Тръгваме още веднъж дружно, разяснява Десислава Атанасова. Тя чака доста трудности пред Народното събрание.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР