С почетното отличие „Обединител на култури“ беше удостоена вицепрезидентът Илияна

...
С почетното отличие „Обединител на култури“ беше удостоена вицепрезидентът Илияна
Коментари Харесай

Отличиха Илияна Йотова с приза „Обединител на култури“

С почетното отличие „ Обединител на култури “ беше удостоена вицепрезидентът Илияна Йотова в годишния конкурс „ Светове и цветове “ на Съюза на испаноговорещите публицисти в България. Званието се връчва на вицепрезидента за самодейността ѝ „ Народността не пада там, дето знанието живей “. Това оповестиха от прессекретариата на президентството на Република България.

Илияна Йотова стартира виртуалните срещи през 2021 година в навечерието на 24 май като продължение на самодейностите си с българите зад граница – „ Будната България “, „ Голи са без книги всички нации “.

„ Народността не пада там, дето знанието живей “ се трансформира в платформа за основаване на контакти и обмяна на хрумвания сред разнообразни професионални и креативен среди измежду българите в чужбина и сътрудниците им в България. Досега такива срещи Илияна Йотова организира с български представители на креативните среди – поети, писатели, кинодейци от Северна и Латинска Америка, от Австралия и Африка, както и с специалисти по осведомителни и информационни технологии със международен престиж.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР