С писмо до кмета на община Карнобат заместник-министърът на регионалното

...
С писмо до кмета на община Карнобат заместник-министърът на регионалното
Коментари Харесай

Разпоредиха проверка на блок в Карнобат, след жалба за дефекти при реализацията на проект за саниране

С писмо до кмета на община Карнобат заместник-министърът на районното развиване и благоустройството и началник на Управляващия орган на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 година Деница Николова е поискала инспекция на осъществяваните строително-ремонтни действия на жилищен блок в гр. Карнобат. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на регионалното развитие.

Сградата се реновира по план „ Повишаване на енергийната успеваемост в жилищния бранш в град Карнобат “, финансиран от Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 година Блокът се намира на ул. „ Карнобатска комуна 1А “.

В Министерството на районното развиване и благоустройството е получена тъжба, в която се показва неодобрение от метода на саниране на блока.

Сградата към момента не е въведена в употреба и ремонтите по нея не са завършили.

Обновяването на триетажната постройка с сутерен е почнало на 14 юни тази година. Стойността на ремонтите е 288 хиляди лева

По информация на община Карнобат строителната компания ще предприеме ограничения по премахване на проблемите. Резултатите от инспекцията се чакат доникъде на месец януари 2019 година
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР