С Петя имахме весело детство. Изкарвахме летата по селата с

...
С Петя имахме весело детство. Изкарвахме летата по селата с
Коментари Харесай

Сестрата на Преслава разказва за детството им! Често се карахме, тя беше дразнител!

С Петя имахме радостно детство. Изкарвахме летата по селата с бабите и дядовците. Беше едно  комунистическо детство. Това разкри сестрата на фолкаджийката Преслава- Ивелина Колева, съобщи NOVA, представено от blitz.

„ Бяхме близки като деца, разликата ни е дребна и непрекъснато бяхме дружно. Всичко ни беше по равно, всички облекла ни бяха идентични. Майка ни ни обличаше като близначки ”, сподели още Ивелина пред Нова телевизия.     Каката на Преслава разкри, че като дребни двете постоянно се карали.

„ Тя беше дразнител. Аз бях по-спокойната, а тя –   по-дразнещата. Търсим се непрекъснато, споделяме си всичко. За мен постоянно е празник, когато минават през София и се виждаме. За мен Преслава е най-голямата в България. Много е радващо, че едно момиче от Добрич съумя ”, съобщи Ивелина.

От думите й стана ясно още, че Преслава оповестила пред цялото семейство, че чака бебе. “Дойде на посетители. Каза на цялото семейство, че е бременна. Отдавна си мечтаем да има детенце, време си е. Много си зарадвах, когато ни сподели. В началото държахме радостната вест в загадка, единствено аз и родителите ми знаехме.

След като я разгласи публично, към този момент съумях да се зарадвам”, показа Ивелина.   “След 10 години виждам Преслава доста по-щастлива от в този момент. Това бебенце, като се роди, най-малко още едно”, сподели още бъдещата вуйна.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР