С перфектно холивудско тяло, лице, а и име - Ава

...
С перфектно холивудско тяло, лице, а и име - Ава
Коментари Харесай

Ава Ланг: Използвам опита си от киното в секса /снимки/

С съвършено холивудско тяло, лице, а и име - Ава Ланг е измежду най-атрактивните млади звезди от новата златна ера на малкия екран. Освен с луксозните си плажни фотоси в обществените мрежи, най-вече зрителско внимание тя притегли с играта си в сериала “Закон и ред”, а в този момент работи по чисто новата поредност Vital Signs, където основно присъединяване има и рап звездата, станал бизнес магнат Доктор Дре.
Ава е естествено красиво момиче от Минесота и комбинира здравословното лъчение на кокона от Средния запад с блондинския секси тен на старлетка от златните пясъци на Западното крайбрежие. Нейната фигура е една от многото форми на Американската фантазия. Ава е тук, с цел да раздава тласъци на въображението и да се опита да потвърди, че една сочна хубавица може да бъде и напълно прилична актриса.

- Ава, след няколко запаметяващи се функции в топ сериали, към какво се стремиш в този момент?
- Искам да не преставам с провокации като тези в “Болница в Чикаго” и “Закон и ред”. Те ми дават опция да разпростра креативното си аз, да бъда в положение да описвам разнородни истории. Новата златна ера в малкия екран в действителност промени целия шоубизнес пейзаж. Все повече артисти си слагат за цел да получат функции в сериали и са подготвени да посветят години от живота си на един облик, който да развият в продължение на няколко сезона. Разбира се, аз съм постоянно на линия и за качествени игрални филми. В тях също има големи професионални провокации. Най-важен е сюжетът.

- А какво не знаят хората за теб?
- Освен актриса и модел, аз съм доста запалена по публицистиката и постоянно съм желала да бъда телевизионна кореспондентка. Това беше е и специалността в университета. Искам да работя с мозъка си и да употребявам езиковото благосъстояние. Обожавам метафорите.

- Ти си и топ модел. Пречи ли, или оказва помощ на кино кариерата ти?
- По-скоро ми оказва помощ. Моделската ми кариера се развива чудесно, имам постоянни задължения за фотосесии в разнообразни списания. Правя и по-палави сесии за мъжки издания - задачата ми е да показвам, че хубостта има доста форми и не би трябвало да бъде ограничавана.

- А по какъв начин може един мъж да ти притегли вниманието?
- Като бъде благородник. Привличат ме мъжете, които ми отварят вратата на колата, издърпват стола в ресторанта, с цел да седна и знаят по какъв начин да се държат на публични места. Знаят, че като съпровождат една дама на разходка би трябвало да вървят от страната, която е покрай улицата. Вярвам в полезността на кавалерството и положителното образование. Дайте ми възпитани мъже.

- Кои са най-лошите ти мемоари от несполучливи свалки?
- Не е като да няма. Един път излизах от някакъв бар и инцидентен мъж ме дръпна и сподели - “Пипни ми блузата. Това е блузата на индивида, който ще ти стане гадже”. Извъртях си очите и изчезнах на момента.

- Как даваш на мъжете да схванат, че имаш интерес към тях?
- Аз съм от хората, които държат на откритото изложение на усеща и страсти. В началото на връзката е обвързване на мъжа да бъде по-активен и предприемчив, само че в случай че аз съм същински привлечена и заинтригувана несъмнено ще го покажа. Не си падам по игрите, по безцелните връзки. Ако отделя време на някой мъж, значи има интерес.

- Как би изглеждала мечтаната сантиментална среща?
- С детайл на спонтанност и доста смях. Може да е край будка с улична храна, а може да е в изтънчен ресторант. Но би трябвало да има химия и органически диалог. Вярвам, че би трябвало да се любуваме на живота и аз съм от хората, които могат да се забавляват на всички места.

- Кои са най-възбуждащите черти в един мъж за теб?
- Мъжът би трябвало да е водач, само че без да е прекомерно контролиращ. Трябва да знае какво желае и да комуникира решително своите стремежи. Аз съм доста уверена в себе си и не се опасявам от мъже със мощно самочувствие.

- Кога се чувстваш най-секси?
- Във вана с балончета и чаша шампанско.

- Има ли международни звезди, които те притеглят?
- Падам си по Дрейк. Той е по едно и също време сетивен и мощен. Успява да изрази своите страсти към дамите и фамилията.

- Какво обичаш да слушаш?
- Хип-хоп от 90-те и R&B

- Храните, без които не можеш?
- Суши и италианска кухня.

- Имаш ли някакви обичани еротични мечти?
- Да и доста от тях стартират със секси долни дрехи. Нека кажем, че съм взимала прекомерно доста актьорски курсове, с цел да съм наясно, че не би трябвало да подценявам ролевите игри в спалнята. Там се бушувам. Така да се каже, употребявам опита си от киното в секса.

- Коя е твоята мечтана дестинация?
- Винаги съм желала да посетя Исландия. Там пейзажите са неповторими и необикновено разнородни. Мечтая за разходка в ледени пещери, измежду водопади и глетчери. Исландия предлага и извънредно внушителни плажове с черен пясък. Великолепен приключен на вечерта ще бъде едно потапяне в парещ извор под откритото небе. А там - в това исландско небе, ще следя Северното зарево. Аз съм скандинавски корени. Това са моите хора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР