С първият учебен ден днес идва и въпросът дали ще

...
С първият учебен ден днес идва и въпросът дали ще
Коментари Харесай

Ще започнат ли пак бомбените заплахи в училищата?

С първият образователен ден през днешния ден идва и въпросът дали ще продължат бомбените закани в учебните заведения, които съпътстваха края на предходната образователна година. Проверка на Lupa.bg сподели, че множеството учители чакат това да се случи. 

Даскалите и шефовете са безапелационни, че не знаят по какъв начин да реагират, в случай че тероризмът бъде още един. 

По последни указания от полицията, те не трябвало да освобождават учениците, само че новото управление на Министерство на вътрешните работи не е направило никаква смяна за сходни проблеми, по тази причина никой не знае по какъв начин да реагира. 

Ако се случи огромна покруса и някое учебно заведение бъде взривено, в сегашната обстановка отговорност ще носят шефовете, което сега съществено тормози управителните длъжности в образователните заведения. 

Не е изключено те скоро да изискат среща с новия вътрешен министър Калин Стоянов и да желаят нови по-точни указания и правила. 

Учителите са безапелационни, че образователното време за предаване на цялостния материал и в този момент е незадоволително, а в случай, че се получат дупки поради бомбени закани, те няма да могат да предадат заложения в програмата материал. 

Lupa.bg напомня, че известията за гърмежи в образователните заведения не бяха единствено в България, а и в прилежащи на нас страни. 

У нас бяха хванати няколко тинейджъри, които прекратиха образователния развой и с това ограниченията за сигурност бяха занижени. Учителите обаче питат, какво ще се случи, в случай че в действителност болен мозък заложи гърмеж в българско учебно заведение!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР