С първи Instagram пост от месец юли насам Адел потвърди

...
С първи Instagram пост от месец юли насам Адел потвърди
Коментари Харесай

Адел официално показа мъжа до себе си

С първи Instagram пост от месец юли насам Адел удостовери обществено, че е обвързана .

В събота вечер 33-годишната музикална звезда участва на сватбата на баскетболиста Антъни Дейвис , а на идващия ден разгласява няколко фрагмента от събитието, на които носи елегантна рокля Schiaparelli в бяло и черно.

В една от фотосите виждаме носителката на „ Грами “ в компанията на 39-годишния състезателен сътрудник Рич Пол , с който от известно време е забелязвана да прекарва време. Изглежда, че към този момент имаме публично удостоверение от самата Адел , подписано със сърце в надписа към фрагментите!

Двойката бе видяна дружно за първи път през месец юли , а дни по-късно се появи в публиката на финалите на NBA. Вижте фотоси от събитието в галерията:
 Адел в компанията на новата си половинка на финала на NBA (17 юли)  Адел в компанията на новата си половинка на финала на NBA (17 юли)  Адел в компанията на новата си половинка на финала на NBA (17 юли)  Адел в компанията на новата си половинка на финала на NBA (17 юли)
По-рано тази година разводът на Адел и някогашния ѝ брачен партньор Саймън Конеки беше финализиран , след през 2019 година стана ясно, че двамата са разграничени. Двойката стартира връзката си през 2011 година, а година по-късно се роди и синът им Анджело.
 Най-страхотните мисли на Адел  Най-страхотните мисли на Адел  Най-страхотните мисли на Адел  Най-страхотните мисли на Адел
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР