С парад дефиле на Представителен младежки духов оркестър с мажоретен

...
С парад дефиле на Представителен младежки духов оркестър с мажоретен
Коментари Харесай

Пищно тържество в SPA столицата ни

С церемониал дефиле на Представителен юношески духов оркестър с мажоретен състав „ Димитър Мечев” и публични посетители пред постройката на общинска администрация стартира празничната стратегия във връзка отбелязването на 142 години от Освобождението на България.

С всеобщо декламиране на вазовото,, Аз съм българче”, учениците от начален стадий на ИСУ " Св.Св.Кирил и Методий ” извършиха площад „ Николай Гяуров “ с патриотично въодушевление. В концертната стратегия участваха Михаела Нанова от ДЮВИШ,, Звънче ”, Представителен отбор за национални песни и танци,, Чепино” при ОНЧ,,Св.Св. Кирил и Методий- 1905”

Официални лица на събитието бяха кметът на обшина Велинград доктор Костадин Коев, зам.-кметовете Светла Томова, Атанас Палигоров и Исмаил Моллов, ръководителят на ОбС-Велинград Пламен Хаджиев и общински съветници. В празничното си слово градоначалникът се обърна към своите съграждани като сподели: „ Нека носим в сърцата си героизма и националната ни еднаквост! Нека освен през днешния ден си спомняме за мощния дух на българите, само че постоянно да носим в себе си историята на своя прочут народ. Една история на Велика нация с дълбоки корени. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР