С пълно мнозинство Общото събрание избра проф. Николай Изов, доктор

...
С пълно мнозинство Общото събрание избра проф. Николай Изов, доктор
Коментари Харесай

Проф. Пенчо Гешев вече не е ректор на НСА

С цялостно болшинство Общото заседание избра проф. Николай Изов, лекар за ректор на Национална спортна академия " Васил Левски " с мандат на ръководство 2019 - 2023 година.

Досегашният ректор, проф. Пенчо Гешев връчи на наследника си университетските регалии - огърлицата и жезъла, с благопожелание за здраве, непримиримост в отстояване на идеите за развиване на спортната Академия и триумф в осъществяване на амбициозната управническа стратегия, която предлага за идващите четири години.
 Снимка 458320
Източник:

Проф. Изов благодари на всички за доверието и ги увери, че напъните му ще бъдат ориентирани към надграждане на постигнатото от предходните ръководства.

" Ще направя опит да основа такава академична среда, която да направи допустимо развиването и просперитета на нашата Национална спортна академия " Васил Левски ". Горд съм, че бях в екипа на проф. Гешев. Всички работихме безрезервно, постигнахме резултати. Горд съм с това и сърдечно му благодаря за опита, който той съобщи на нас. Благодаря и на проф. Лъчезар Димитров, защото един мандат бях в неговия екип " - бяха първите думи на новоизбрания ректор.

По решение на Председателството на Оценка за съвместимост и Ректорския съвет проф. Пенчо Гешев бе почетен с най-високото отличие на НСА - златна значка, за изключителния му принос в развиването на Академията.

" В последните 16 години съм в органите на ръководство на спортната Академия, 8 от тях като ректор и разбрах едно - Академията е над всички. Ние всички минаваме през Академията, само че Академията остава. Да живее Национална спортна академия " Васил Левски " - приключи словото си проф. Гешев.
 Проф. Гешев остава ректор на НСА
Проф. Гешев остава ректор на НСА

Избори в Спортната академия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР