С падането на температурите стартира отоплението в сградите на общинска

...
С падането на температурите стартира отоплението в сградите на общинска
Коментари Харесай

Пуснаха парното в детските градини и яслите в община Монтана

С рухването на температурите започва отоплението в постройките на общинска прехрана в Монтана, заяви кметът Златко Живков на първата си конференция за новия мандат. Договорът за доставка на топлоенергия е подписан. Новата цена е 260 лв. за мегават час, с 30 лв. повече от досегашната. " Направена е профилактика на котлите на газ и инсталациите в 50-те здания ", посочи Живков. Отопляват се всички детски ясли, градини, учебни заведения обществени заведения, изложбени, спортни зали и други Общината поема сметките за парно и на двата храма в Монтана, както и на пенсионерския клуб.
" Продължава монтажът на котли на газ, палети и на климатици за семействата, утвърдени за безплатно даване по плана на общината за възстановяване качеството на въздуха в Монтана. Мобилните екипи обработват по 20 адреса на ден ", сподели още Живков. Това ще понижи доста нездравословните излъчвания във въздуха през тази зима.
От тази седмица интензивно тече и подготовката за коледните празници. Украсата на града, базарите и други атракции за жителите и гостите на Монтана ще са подготвени до 28 ноември. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР