С отворена дискусия започва реализацията на проекта "Гражданите за Европа",

...
С отворена дискусия започва реализацията на проекта "Гражданите за Европа",
Коментари Харесай

Шумен реализира проект Гражданите за Европа с общините Ксанти, Струмица и Браила

С отворена полемика стартира реализацията на плана "Гражданите за Европа ", който Община Шумен извършва в партньорство с общините Ксанти, Струмица и Браила. Тя ще се състои на 5 септември, от 9.30 часа, в Регионалната библиотека "Стилиян Чилингиров ", оповестяват от общинския пресцентър.

По време на дебата ще бъдат показани разнообразни гледни точки по тематиките за образованието и реализацията на младежите, за пътуването в чужбина, за фамилията и традициите.

В събитието ще се включат представители на просветителни и културни институции в Шумен, младежи от Общинския юношески съвет, публицисти и общественици. От градовете Ксанти и Браила присъединяване ще вземат млади бизнесмени и студенти, а от Струмица - младежи с богат опит в обмена по програмата "Еразъм+ ".

Модератор на срещата ще бъде публичният медиатор на Шумен Иван Капралов. Друго събитие, в осъществяване на плана, ще се състои на 7 септември, от 10.30 часа, в горското учебно заведение до паметника "Създатели на българската страна ". На намерено, с мултимедийни презентации, ще бъде показано културно-историческото завещание на градовете - сътрудници по плана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР