С оттеглянето на кандидатурата на Продължаваме Промяната не се разрешава

...
С оттеглянето на кандидатурата на Продължаваме Промяната не се разрешава
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Казусът не се решава с оттеглянето на Минчев, не прелива подкрепа към ГЕРБ

С отдръпването на кандидатурата на " Продължаваме Промяната " не се позволява въпросът с ръководителя на Народно събрание, защото казусът не е в броя на претендентите, а в неналичието на поддръжка за един от тях. Това съобщи Георги Свиленски от Българска социалистическа партия на влизане в Народното събрание, представен от.

" Това че един претендент се отдръпва, не прелива поддръжка към ГЕРБ и мисля, че казусът със 121 гласа за Росен Желязков още не е решен ", разяснява той.

Заради това от Българска социалистическа партия са издигнали номинацията на Кристиан Вигенин като компромисна фигура, защото той е дълготраен народен представител и заместник-председател на Народното събрание.

" Много пъти беше отстъпвано то й да води Народно събрание заради професионализма му. Кристиан Вигенин е един вид с който мисля, че всички политически сили, а и българското общество биха били удовлетворени. Ще забележим през днешния ден на председателския съвет, само че въпреки всичко Българска социалистическа партия е 25 народни представители, само че ние даваме опция ", добави депутатът.

Свиленски още веднъж удостовери, че Българска социалистическа партия няма да взе участие в договарянията с Росен Плевнелиев и Соломон Паси.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР