С остри думи към политиците, които ще участват в предизборната

...
С остри думи към политиците, които ще участват в предизборната
Коментари Харесай

Гълъб Донев към политиците: Не си правете кампанията на гърба на служебното правителство

С остри думи към политиците, които ще вземат участие в предизборната акция откри съвещанието на държавното управление служебният министър председател Гълъб Донев. Той им се скара, тъй като водят акцията си на гърба на кабинета.

„ Има политици, които се възползват от служебното държавно управление като съперник и желаят да привлекат внимание на наш тил. Служебното държавно управление не взе участие в акцията и партиите да потърсят съперници другаде “, съобщи Донев при откриването на съвещанието на министрите. Той не посочи за кои политици приказва, само че в последните седмици държавното управление е подложено на критика от съвсем всички огромни партии основно поради диалозите, които желае да води с „ Газпром “. В последните два дни офанзивата е и поради оповестените от финансовото министерство стряскащи данни за бюджета и потребността от изтегляне на нов дълг, напомня „ 24 часа “.

„ Нашата работа е да организираме почтени и свободни избори. И да решаваме проблемите на хората, не да влизаме в полемика с тези, които са основали тези проблеми с дейностите или бездействието си “, съобщи още Донев.

Премиерът означи, че предизборната акция е почнала доста преди формалния й старт в края на тази седмица.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР