С оригиналност и доза лудост българските звезди ще успеят да

...
С оригиналност и доза лудост българските звезди ще успеят да
Коментари Харесай

БГ звездите се готвят за Хелоуин 2021: Мис България ще е Жената котка, Никол от 4Magic сама майстори грима си и още + СНИМКИ

С автентичност и доза полуда българските звезди ще съумеят да впечатлят феновете си точно на Хелоуин. Пред „ Телеграф “ едни от най-обичаните актьори споделиха зад чия маска ще се скрият на празника на Вси светии. Сред любопитните превъплъщения ще бъде това на носителката на влиятелния приз „ Мис България “ Вероника Стефанова, която ще се разноски като Жената котка. Актьорът и режисьор Станислав Дойнов разкри, че маскировка №1 досега е била на корсар,

а ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз показа, че за първа година ще обърне тил на празника, за който обичайно се приготвя месеци – правейки сама злокобните облекла и аксесоари.

Хелоуин се приема с усмивка от Стефанова, която е горда майка на две момиченца.



Вероника Стефанова

„ Традиционно всяка година в комплекса, в който живеем, се маскираме.

Във всяка къща се подготвят бонбони и сладки. Организацията е на нас – майките, откакто се маскираме, взимаме децата и започваме да обикаляме.

Изключително прелестно е и за дребните, и за огромните. Снимките от миналогодишния Хелоуин са към момента вкъщи. Ако върна лентата обратно, се сещам за студентските си години, тогава го приемахме като карнавален празник. Маскирахме се даже да не е български празник. Самият мотив е придружен с огромно неспокойствие, основават се страсти. Тази година ще съм Жената котка, само че не толкоз страшна. Голямата ми щерка ще има есенен карнавал, взех решение сама да й направя роклята, като ще употребявам живи цветя. Харесват ми цветовете – жълто, оранжево, алено... Ще се възползват от естествената им хубост “, разяснява русокоската пред „ Телеграф “. Годините в университета са обичани за още една звезда. „ Като дете нямах опцията да се дегизирам, в това време не беше съвременно.

В студентските години беше шлагер, събирахме се, правехме купони, обикаляхме, пускахме смешки и хората се забавляваха с нас. Имахме си тема, помня тази но Карибски пирати, облиците им са №1.

Гримирахме се, беше смешно. След това пораснах... Сега е друго, огромни сме и целите ни са разнообразни. Време за развлечение обаче би трябвало да има “, разяснява и известният артист и режисьор Станислав Дойнов. Създателят на паметната пиеса „ Секс, опиати и хип-хоп “ издава, че няма проект за тази година, само че компанията е сигурна – обичаната му жена Марчела и дъщеричката им Александра, кръстена на дядо си – легендата на Военния спектакъл Сашо Дойнов.



Станислав Дойнов

„ Всяка година опитвам с разнообразни типове визии за Хелоуин, само че бих споделила, че тази година ми е най-любима. Реших да опитвам нещо друго, като изпробвах за първи път техниката, с която си скриваш веждите с лепило и считам, че се получи сносно. Направих визията напълно единствено с очна линия и въпреки и по-семпла, стана доста изящна. Tази година ще чествам Хелоуин на 30-ти и през 31-ви, т.е. два дни.

Ще го прекарам с другари на открито и на мил шоу, на което стнах много  огромен почитател последните месеци.

Винаги има нещо друго и доста забавно “, споделя младата певица Никол от 4Magic пред „ Телеграф “. „ Когато бях по-малка взех решение просто да изляза с останалите деца за бонбони и излязох по пижама из улиците. Кръстих се сама “пижамения Джо ”, без съответна причина. Беше доста занимателно, тъй като получихме доста бонбони. За тази година възнамерявам да приготвя лакомства за децата, които ще минат, само че аз самата няма да чествам, защото имам много задължения, които отклоняват вниманието ми от Хелоуин “, добавя колежката й Йоана.



Момичетата от 4Magic

Празникът е привързан с приготвянето на редица изкушения. Поне в дома на майстор-готвача Светлана Илиева. „ Залагам на сигурното, както се споделя, мъфини с тиква, шоколадови бонбони с разнообразни форми - череп,кости и така нататък Вълнувам се. Сега го чествам на работа. Като дете се маскирах всячески – заек,принцеса,полицай, каспър “, разяснява тя.



Светлана Илиева

„ Не чествам изключително постоянно. Веднъж ме накара един мой другар, сътрудник и режисьор на всичките ми видеа. През 2019 година се маскирах като Тайлър от новия му албум „ Игор “ - беше забавно “, разяснява певицата, художничка и актриса Мила Роберт, още веднъж пред „ Телеграф “. Фен на празника е и популярната й майка – Ваня Щерева. Тази година без костюм ще бъде ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз. В предишното тя е била кървава младоженка, магьосница... „ Тази година няма да върша нищо “, споделя някогашната брадърка, която сега живее и работи зад граница, по-специално в Дубай.



Миглена Каканашева - Мегз

Тя е разпален почитател на тематичния фон. Подобно на още две звезди – супермоделката Диляна Попова и фолкзвездата Камелия. Преди дни в формалния си профил в развлекателната платформа Инстаграм обичаната жена на артиста Асен Блатечки показа фото с украсата – дело на сина им Борил. Тиквени фенери ще майстори сама и изпълнителката на „ Защо повярвах “ и „ Ти си “. За всеки празник тя преобразява дома си. Очаквано най-пищни украси прави за Великден и Коледа.

„ Празнувам Хелоуин, не всяка година, само че когато се приготвя, е незабравимо преживяване! Най-запомнящото празненство беше преди 5-6 години, сменихме 4 клуба за една вечер, срещнах толкоз познати и беше суперзабавно!

Любимият ми тематичен тоалет е на кукла Барби.

Била съм върколак, смешник, кукла “, разяснява в предишното плеймейтката Ася Капчикова пред „ Телеграф “. Тя също е била в обувките на супергерой сходно на Александра Петканова – чиято маскировка любимец е обликът на Злодеида – героиня от приключенското фентъзи „ Господарка на злото ". Плеймейтката Анна-Мария Чернева също залага на черен латекс, а любопитна детайлност е, че всяка година сама шие костюма си. Сред звездите, които годишно изненадват приятелите си със страшна визия, са още Ваня и Жени Джаферович. Звездната гримьорка прави цялото семейство, като един грим може да отнеме и целия й ден.



Певицата Цвети Радойчева и дъщеричката й Ванеса също ще честват.

„ Хелоуин е доста занимателен празник за всички деца. Моята 5-годишна щерка Ванеса няма самообладание да го отпразнува, като обича да се превъплъщава в разнообразни воин. Тази година тя ще бъде Елза от известното филмче на Дисни.Купихме специфична рокля и аксесоари на Елза, с които тя доста се харесва.

Ще изработим домашни сладки и бонбони, които тя ще занесе за празника на своите другари в детската градина. А гримовете са обичаната ни част от подготовката. Имаме специфични, с които ще се гримираме и двете с огромно наслаждение “, разяснява тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР