С опит да се активира и да се поддържа чувството

...
С опит да се активира и да се поддържа чувството
Коментари Харесай

Илия Налбантов: Мит, опорка на Путин е, че в Мариупол цивилни са били жив щит

С опит да се задейства и да се поддържа възприятието за съпричастност към нашите “двойни освободители “ тази митологема продължава да бъде поддържана. Няма такова нещо като “двойни освободители “ на територията на България и това българските историци към този момент го потвърждават. Русия постоянно е работила по отношение на своите лични ползи “, показва Илия Налбантов, боен специалисти член на Академичния конгрес за национална политика.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски подписа декрет за удължение с още 90 дни на военното състояние и мобилизацията в страната. По-рано съветникът на ръководителя на президентската администрация в Киев Олексий Арестович предвижда, че войната в Украйна надали ще приключи до есента. Той уточни, че военното състояние в страната може да бъде анулирано във всеки миг, само че и допусна, че може да се резервира в обособени региони на Украйна.

“Украйна е обречена да победи в тази война. Това е нападателна война, наложена от Русия, и Русия ще капитулира в нея. Предстои да забележим какъв ще бъде светът след капитулацията на Русия и да дискутираме. България е част от този развой и би трябвало да се готвим за него “, споделя още Налбантов.

“Украйна е обречена да победи по една елементарна причина, за по-малко от четири часа тяхната армията съумя да спре нашествието на съветските въоръжени сили, които смятаха, че вървят на церемониал към Киев. Спря ги и стартира редовно да ги унищожава, продължава той.

Украйна съумя да запази и да приготви задоволително запаси. Бойните елементи, които са на предната линия, търпят загуби и са изтощени, само че Украйна има запас от човешки запаси, които чакат тежкото въоръжение от Западния свят. Когато то пристигна, можем да приказваме за контранастъпателни дейности, които да изтласкат съветската войска на границите на Украйна от 1991 година, изяснява специалистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР