С опасност за живота остава 4-годишното дете, което по спешност

...
С опасност за живота остава 4-годишното дете, което по спешност
Коментари Харесай

Майката на 4-годишното дете с изгаряния: Готвех вкъщи, а бащата беше на работа

С заплаха за живота остава 4-годишното дете, което по неотложност беше докарано в " Пирогов " от Благоевград с доста тежки изгаряния.

Първоначално се появи информация за домашно принуждение, а по-късно - за битов случай по време на игра сред деца. Според шефа на „ Пирогов ” положението на детето е  сериозно.

„ Бях у дома и готвех, а детето играеше на открито с братчето си. Внезапно видях, че се е запалил. Другото дете сподели, че са си играли с пластмаса и са паднали на огън. Съпругът ми беше на работа, а синът ми плачеше за татко си, който пристигна в Спешното поделение от работа ”, описа по Нова ТВ майката на детето Мирела.

По думите ѝ брачният партньор ѝ няма никаква виновност за случая, каквато информация се появи в началото. „ Детето доста обича татко си и го търси постоянно. Не използваме бензин. Вкъщи няма такава запалителна течност. Когато видях, че детето гори, незабавно на помощ се притекоха родственици и съседи ”, показва дамата.

Бащата описа, че евентуално децата са си играли с пластмасови бутилки и найлон, които са запалили. Той изрично отхвърли обвиняванията, че е отговорен за случая. Семейството има пет деца, всички са момчета.

И двамата родители настояват, че по това време бащата е бил на работа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР