С омраза народ не се управлява. С тези думи председателят

...
С омраза народ не се управлява. С тези думи председателят
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Политиците да спрат да ползват като тоалетна хартия известни хора

С ненавист народ не се ръководи. С тези думи ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов изясни прогнозата си, че дребният късмет остава за третия мандат и по-скоро отиваме към избори.

Акад. Николай Денков, препоръчан за министър-председател с мандата на " Продължаваме промяната ", няма да получи нужната поддръжка, въпреки че самичък за себе си е доста потребен човек, сподели Рашидов по Би Ти Ви.

Да спрат политиците да употребяват като тоалетна хартия, като афиш известни хора, прикани той. Политиката ги употребява и човек трбява да знае до каква степен може да се даде.

Всички, които желаят да се качат на влакчето, употребяват паравана на Денков. Това, че Десислава Атанасова го е нарекла кукла на конци, съгласно Рашидов не е обидно. Куклата на конци е човек, зад който стои някой, привързал го по някакъв метод. И аз мога да бъда кукла на конци, само че мъчно ще ме вържат, малко ми е неприятен характерът, сподели Рашидов.

По думите му положителното име е локомотивът. Управлението на една страна не е единствено положителното име. Това е плакатът, към който желаят да прикрепят стратегии и хора.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР