С окончателно решение на Софийският градски съд (СГС) остава на

...
С окончателно решение на Софийският градски съд (СГС) остава на
Коментари Харесай

Окончателно: Червения пират остава на свобода

С дефинитивно решение на Софийският градски съд (СГС) остава на независимост , заяви Нова телевизия.

През предходната седмица мярка за неотклонение " задържане под стража ". Решението бе обжалвано от прокуратурата с претекст, че мъжът води бездомнически метод на живот и може да се укрие, както и да извърши други закононарушения. Определението на първата инстанция обаче през днешния ден беше доказано от Софийски градски съд. Според съда от изпратените от Илко Захариев известия не може да се направи извод за действителни дейности и осъществяване на заканите от негова страна.
 Червения корсар разкрил конфискуваните му телефони в кошче в мол в София
Червения корсар разкрил конфискуваните му телефони в кошче в мол в София

Съдът го остави за непрекъснато в ареста

Назначена е съдебно-психична експертиза на мъжа, която е към момента не е подготвена.

" Защо прокуратурата толкоз време държи този човек да бъде държан в следствения арест? Той ми се оплака, че там му дават хапчета. Аз не съм уведомяван доктор да му е назначавал лекуване. Тъй като има и друго дело, което се води по Закона за здравето, там не знам по какъв начин ще се придвижи - допустимо е да бъде наведен в лечебно заведение ", разяснява Георги Георгиев, длъжностен бранител на Илко Захариев .

Припомняме, че той бе арестуван шумно в разгара на абсурда в правосъдната система и издирването на мрежата на Мартин Божанов - Нотариус а, като длъжностни лица обвързаха, въпреки и недиректно, ареста му с. Конкретно се твърдеше, че Захариев е отправил закани към Мария Габриел, Калин Стоянов, Тодор Тагарев и Галин Цоков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР