С огромен интерес премина Дигиталната академия на Кока-Кола в SoftUni

...
С огромен интерес премина Дигиталната академия на Кока-Кола в SoftUni
Коментари Харесай

Над 3000 студенти и начинаещи специалисти повишиха знанията си в Дигиталната академия на Кока-Кола в SoftUni Digital

С голям интерес мина Дигиталната академия на Кока-Кола в SoftUni Digital - повече от 3000 жадни за познания участници взеха присъединяване в самодейността. В продължение на няколко седмици 10 специалисти от Системата на Кока-Кола в България организираха обучителни сесии на тематики като ръководство на марки, онлайн търговия, портфолио мениджмънт, търговски маркетинг, корпоративни връзки, корпоративна обществена отговорност и други.
Целта на безплатната академия, която се осъществя взаимно със SoftUni Digital,  е да увеличи уменията и да разшири обсега от пълномощия на млади експерти в тези области, а лекторите разкриха тънкостите в основаването и реализирането на тактиките зад най-популярните безалкохолни питиета в международен мащаб.
Инициативата, която е част от програмата на Кока-Кола #YouthEmpowered за подкрепяне на кариерното развиване на младежите, съответствува с 55-ата годишина на Кока-Кола в България. Водена от отдадеността си на тази идея, Системата на Кока-Кола в България, реши да означи годишнината, като даде на младежите в страната опцията да се образоват и черпят познания непосредствено от водещи  специалисти, които работят за едни от най-разпознаваемите марки в целия свят. За последните 4 години от стартирането на #YouthEmpowered у нас, над 200 експерти са отделили повече от 3200 часа, с цел да обучат над 10 000 младежи в цялата страна. През 2020 година #YouthEmpowered продължи своята задача да покачва знанията и компетенциите на младежите в страната, като мина напълно онлайн.
Дигиталната академия на Кока-Кола в SoftUni Digital е естествено продължение на напъните на компанията в поддръжка на образованието на младежите в страната, а програмата #YouthEmpowered продължава през 2021 година с доста нови благоприятни условия за младежите в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР