С огромен антураж пристига колумбийската звезда Малума за първия си

...
С огромен антураж пристига колумбийската звезда Малума за първия си
Коментари Харесай

Личен асистент избира шарени чорапи за Малума

С голям антураж идва колумбийската звезда Малума за първия си концерт у нас довечера в зала „ Арена Армеец “. Обкръжението му се състои освен от експертите, които му удрят рамо на сцена – като живия бенд и 12-те танцьори, само че и на много по-тесни експерти. Като персонални му стилист, чиято съществена отговорност е да избира шантавите чорапи на артиста.

Един от главните виновници за международната инвазия на регетона като музикален жанр има тежки залитания по шарените чорапи, а още повече обича да ги демонстрира от лъснатите си чепици или спортни обувки. На сладоледи, еднорози, леприкони, бонбони и какво ли не, бельото постоянно наднича от стила му. За верния му избор се грижи специфичен човек в екипа на звездата.

Както „ Монитор “ първи писа, изпълнителят на Clandestino ще загрее за излизането си на българска сцена като разцъка футбол в бекстейджа на залата. Енергичното му държание на сцена е плод на сурова физическа подготовка и той не си разрешава да пие алкохол или да се храни щедро преди шоу. Зад кулисите залага единствено на протеинови шейкове с джинджифил и доста, доста вода.

По стратегия Малума би трябвало да е дошъл през вчерашния ден от Киев в София дружно с цялото си семейство, с което пътува на всички дати от международните си обиколки. Той е извънредно завързан към роднините си и не се отделя от тях. Дори артистичният му псевдоним е отдаден на тях, като го образува от първите две букви на майка си – Мали, татко си – Луис и сестра си – Мануела.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР