С оглед слабите резултати на Ботев Пловдив от началото на

...
С оглед слабите резултати на Ботев Пловдив от началото на
Коментари Харесай

В Ботев Пловдив умуват за нов треньор

С оглед слабите резултати на Ботев Пловдив от началото на сезона, извънредно евентуална наподобява раздялата сред „ канарчетата “ и наставника Азрудин Валентич.

Босненският експерт също загатна за това в изявлението си след загубата с 0:2 от Арда, заявявайки, че в случай че от него зависи положителното на Ботев – незабавно ще си подаде оставката.

В първите си три турнирни срещи от сезон 2022/23 в efbet Лига пловдивчани позволиха три провали, като в два от дуелите даже не вкараха гол. „ Жълто-черните “ не съумяха да отбележат и в първия дуел от квалификационните кръгове на Лигата на конференциите против кипърския АПОЕЛ Никозия.

Сред вероятните заместници на Валентич на първо време изплува името на Николай Киров. Бившият ментор на Арда и ЦСКА 1948 е без тим сега, а негово завръщане отпред на Ботев наподобява повече от разумно.

Киров бе спряган за нов народен селекционер, само че след назначението на Младен Кръстаич пропадна този вид.

Възможна опция на някогашния треньор на Ботев Пд измежду българските експерти е и Димитър Димитров, който не е бил на треньорската пейка към този момент много време.

Последната случка на Херо завърши за по-малко от 24 часа. Той бе назначен като старши треньор на Арда, само че на идващия ден напусна.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР