С оглед на войната в Украйна е трудно да има

...
С оглед на войната в Украйна е трудно да има
Коментари Харесай

Първан Симеонов скастрен от Любо Огнянов: Не гледаш Офанзива!

„ С оглед на войната в Украйна е мъчно да има друга настройка в България. Тази война не се движи както на всички нас ни се искаше и сякаш различен вятър стартира да вее в България. Това може ненапълно да скапе комфорта на това държавно управление. Може да се окаже, че огромна част от хората са на едни талази, а това държавно управление – на малко по-други. "

Това съобщи в предаването " Офанзива " с Любо Огнянов социологът Първан Симеонов. 

Правителството има един присъщ проблем - да надцени въздействието на този роман. Голяма част от българите обаче се нервират от прекаляването.

Правителството малко сякаш прекалява с основно символни дейности и това поражда съпротиви. Те няма да се видят на бурни манифестации, а на избори. София за малко не се снабди с червен кмет. Единият електорат гласоподава много мощно против съдружните си сътрудници. Получи се протестно гласоподаване. В София се гласоподава политически и това беше политически знак “, посочи той.

„ Тези хора дотолкоз се сраснаха между тях, че започнаха да мечтаят за 4-годишно ръководство. Получава се един абсурд “, сподели още Симеонов.

По мотив ротацията през март социологът изрече мнение, че ще е разумно някои министри да изоставен постовете си.

„ Ако съм на мястото на ГЕРБ и на Движение за права и свободи, не бих упорствал за повече забележима власт, за повече министри в тези сложни времена. И без друго имат задоволително власт.  

Второ, това е мъчно ръководство, стопански мъчно, не се знае какво ще се случи, откакто свърши дерогацията. Не е ли по-удобно ПП-ДБ да обира негативите? “, уточни той.

„ Борисов сподели, че ще е жена, въпреки че близки до Борисов представители опипват почвата дали пък да не е той самият. Според мен му се желае, вижда се, разбирам го “, сподели Симеонов в отговор на въпрос Мария Габриел ли ще бъде идващия министър председател.

„ Близкият представител беше в това предаване “, прекъсна го водещият.

„ Така ли беше? “, изненада се той.

„ Така беше. Не гледате „ Офанзива “ постоянно. Ще би трябвало най-сетне да си извадите записка – събота, в 16 часа. в случай че не участвате, без значение от графика ви, сядате и стартирате с бележки кой какво споделя “.

„ Това предаване си коства гледането и се веселя на поканата “, опита се да замаже ситуацията Първан Симеонов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР