С оглед на нарастващия брой заразени с коронавирус лица на

...
С оглед на нарастващия брой заразени с коронавирус лица на
Коментари Харесай

Въвеждат се строги противоепидемични мерки в община Исперих

С оглед на възходящия брой инфектирани с ковид лица на територията на община Исперих от на следващия ден се вкарват строги противоепидемични ограничения , оповестиха от Общината.

Решението е взето през днешния ден на изключително съвещание на Общинския спешен щаб. Преустановява се работата на общинския кооперативен пазар, вкарва се наложително носене на маски на закрити публични места, не разрешава се провеждането на всеобщи мероприятия и проведени събирания. Дезинфекция ще бъде осъществена на публични места в града и в село Вазово.

По мнение на членовете на Щаба, предвид на откритите първи случаи на болест и клъстерно /на групи/ разпространяване на заболяването, е налице изключително рискова наклонност за увеличение броя на инфектираните на територията на града и Общината.



Кметът Белгин Шукри приканва с изключение на ангажираните за преодоляване на спешната обстановка институции, жителите също да бъдат виновни.
Той моли всички поданици на общината да бъдат прецизни и да съблюдават строго наложените ограничения и рекомендации от способените органи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР