С официална церемония, на която ще бъде връчен призът Учител

...
С официална церемония, на която ще бъде връчен призът Учител
Коментари Харесай

Първи розобер и празничен парад за 24 май в Казанлък

С публична гала, на която ще бъде връчен наградата „ Учител на годината 2019 “, довечера ще стартират честванията на Деня на българската култура и просвета и на славянската книжовност в Казанлък. На гала довечера ще бъдат връчени и премиите „ Млад и сполучлив кадър “ и „ Цялостен принос в областта на образованието “. Инициативата се организира за повторно, а задачата й е да се отличат педагози със забележителен принос в образованието на локално, национално и интернационално равнище.
Празничният ден на 24 май ще стартира с първия от поредицата ритуали по розобер в 10 часа край розовите градини на казанлъшкото село Розово. Парадът на учебните заведения в община Казанлък, който ще премине през  центъра на Града на розите, стартира в 10:30 часа. Изложбата със собственоръчно направени книги от следващия училищен конкурс „ Млад книгоиздател " и награждаването на спечелилите е от 12 часа. Ежегодният мажоретен фестивал ще стартира с шествие от 16:30 часа, а казанлъчани и гостите на града още веднъж ще се насладят на майсторските съчетания на мажоретните сформира.
От Дома на културата „ Арсенал “ ще тръгне обичайното празнично дефиле на зрелостниците, които ще обиколят града и в 19 часа ще се качат на открита сцена на централния площад, с цел да преборят за финален път от едно до дванадесет.
Програмата на празника ще приключи с концерт на групировката на Стефан Димов " Петте сезона ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР