С одобрението на кремълския цензор Ростелеком стрийминг платформата на братушките

...
С одобрението на кремълския цензор Ростелеком стрийминг платформата на братушките
Коментари Харесай

Руски сериал показва истината: ЦРУ взриви Чернобил!

С утвърждението на кремълския цензор " Ростелеком " стрийминг платформата на братушките " Уинк " стартира от през днешния ден излъчването на сериал, отдаден на повредата в Чернобил. 12-серийната продукция залага на " истинска " версия за нещастието с неизброими жертви - тя е била породена от шпиони на Централно разузнавателно управление на САЩ.

В основната женска роля феновете на руското кино и путинистката дезинформация ще видят Наталия - дъщерята на емблематичния режисьор Никита Михалков, трансформирал се в последното десетилетие в най-вярна подлога на кремълския режим.

Вижте филмовия откъс на шпионската драма:



Според основателите на сериала - сценаристът Валентин Спиридонов и режисьорът Алексей Мурадов, сюжетът е почерпен от действителността. Агенти на милитаристичното крило в американското държавно управление са провокирали повредата, с цел да турят кол в колелата на мирните договаряния за разоръжаване сред Съединени американски щати и Съюз на съветските социалистически републики.

Излъчването на " Чернобил " започва тази вечер, като всяка седмица клиентите на " Уинк " ще могат да се радват на две серии. Според рекламните материали историята се върти към честния и безкористен сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Андрей Николаев (Игор Петренко), който самичък се пробва да обезвреди сътрудника на Централно разузнавателно управление на САЩ Албърт Ленц (Дмитрий Улянов).

На 25 април 1986-а година Ленц се оказва в рискова непосредственост до АЕЦ-а в Чернобил. Какво следва, всички знаем доста добре...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР