С обвинение към служебното правителство, че изпълнява мръсни поръчки срещу

...
С обвинение към служебното правителство, че изпълнява мръсни поръчки срещу
Коментари Харесай

Борисов предупреди актива: Всички са срещу ГЕРБ, ще ни вадят компромати

С обвиняване към служебното държавно управление, че извършва мръсни поръчки против ГЕРБ, а няма да обезпечи честността на изборите излезе водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. По традиция през страницата си във фейсбук с изказване пред актива на ГЕРБ.

Извадиха хора от 90-те години и ги изпратиха единствено против ГЕРБ. Да сте чули от тях за Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи или Демократична България, те също са били в ръководство. Цялата сглобка е била да пристигна това държавно управление и да свърши работа. Дори и Обединените патриоти не атакуват, единствено ГЕРБ е под прицела. Нинова се занимавала единствено с това да изяснява, че това държавно управление не е тяхно, макар че съставът му е напълно от фрагменти на Българска комунистическа партия, Движение за права и свободи си мълчат - приказват за нововъведения и зелени политики, съгласно оценката на Борисов не и за насъщните и значимите неща. Лидерът на ГЕРБ е най-озадачен от сътрудниците от " Да, България ", че са се прилепили към президента Румен Радев, който бил заречен, че ги унищожи. Но както Пепи Москов ги бил определил това са " новите социалисти ".

Служебното държавно управление се занимава с всичко друго, само че не и с това по какъв начин ще се проведат изборите. Констатацията на Бойко Борисов е, че това държавно управление няма нищо общо с Конституцията.

" Цялата ми прогноза от последните месеци се удостоверява с цялостна мощ. Ние постоянно след избори търсим сътрудници за ръководство и другите също са го правили. Защо в този момент не сформираха държавно управление? Защото са желали мръсните поръчки, за ги свършат хора от средите на Българска социалистическа партия и от кандидат-президента Румен Радев. Това държавно управление се бие единствено с ГЕРБ, не и с патриотите. "

Той прикани другите партии да се замислят дали по-късно няма да отидат и за тях. Затова и по думите на Борисов въпросите, които повдига през днешния ден, не са единствено в името на тяхното име, на името на ГЕРБ, а касаят парламентаризма и демокрацията в страната.

Всеки ден идващия месец ще ни подмятат по някой компромат, предизвести Борисов актива си. Ако не вадят, ще изфабрикуват, уточни още той, след която приключи изказването си, без да каже по какъв начин обаче от ГЕРБ ще дават отговор или ще се предпазят от това.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР