"С общи усилия на обществото, медиците и учените ще преодолеем

...
"С общи усилия на обществото, медиците и учените ще преодолеем
Коментари Харесай

Преизбраха Ева Майдел за председател на Международното Европейско движение до 2023 г.

"С общи старания на обществото, медиците и учените ще преодолеем пандемията. С амбициозни бюджети и вложения в резистентност ще възстановим стопанската система. Най-голямото предизвикателство ще бъде да опазим европейските полезности и взаимност. Това ще бъде главната ми задача през новия мандат като ръководител на Международното Европейско придвижване. Благодаря за доверието на всички 61 национални организации, бизнес и цивилен асоциации, политически фамилии и други представители на европейските жители, които поддържаха кандидатурата ми “. Това съобщи българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по незабавно след преизбирането ѝ за ръководител на Международното Европейско придвижване късно вечерта на 19 ноември 2020 година

Международното европейското придвижване е най-голямата мрежа от проевропейски организации, в която влизат неправителствени организации, профсъюзи, бизнес организации, политически партии, локална власт от 34 европейски страни. Организацията е основана преди повече от 70 години, като Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по е първият неин ръководител жена, както и първият от Източна Европа.

„ През миналите три години успяхме да върнем Европейското придвижване в центъра на диалозите за бъдещето на Европейски Съюз, за Зелената договорка и работните места, за миграцията и връзките със Съединени американски щати, Китай. Нашата мрежа е мястото, където обособени жители, бизнеси, цивилен организации могат да бъдат част и да въздействат на полемиките по огромните тематики на европейския дневен ред. Структури като Европейското придвижване подкрепят европейската интеграция и затвърждават възприятието за общи цели, полезности и ползи сред обществата от обособените страни в Европа “, добави Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по, която беше определена с безусловно болшинство от членовете на организацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР