С общи усилия италианската престижна компания Nauta Design“, известна с

...
С общи усилия италианската престижна компания Nauta Design“, известна с
Коментари Харесай

Запознайте се със суперяхтата Moonflower 72

С общи старания италианската влиятелна компания " Nauta Design “, известна с проектирането на първокласни яхти, и италианската корабостроителница " Wider “ сътвориха план за " Moonflower 72 “. Суперяхтата ще впечатлява с разкош, комфорт и изисканост и ще бъде подготвена до 2025 година

Плавателният съд е с структура от стомана и алуминий. Разполага с пет етажа, от чиито тераси се открива красива панорама към морето.

" Moonflower 72 “ е дълга 70 метра и има удължена палуба. Структурата ѝ е известна измежду специалистите като " остров " и е патент на " Nauta “, оповестява Ей Би Си.

Суперяхтата има сгъваеми тераси, което я прави неповторима и разрешава на притежателя да уголемява и стеснява пространството. Двете компании са взели поради и околната среда, разчитайки на изкуствен интелект за разпределение на сила под формата на топлота.

Що се отнася до дизайна, " Moonflower 72 “ е оптимално покрай постигането на естетика с природата. Има доста стъкло, хоризонтални линии и грациозност.

Задвижването се реализира от система Wider hydride от два генератора с 1860 киловата мощ всеки. Има и батерия с потенциал към 1 мегават.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР