С образа на DARA бях на ръба на възможностите си

...
С образа на DARA бях на ръба на възможностите си
Коментари Харесай

Papi Hans: „С образа на DARA стигнах до ръба на възможностите да бъда жена“

„ С облика на DARA бях на ръба на опциите си да наподобявам и да пея като жена. Най-голямото предизвикателство в това парче е да дишаш до момента в който пееш, което е съвсем невероятно. За Миро терзанието беше огромно, тъй като беше първият ми облик в шоуто “, описа Константин Трендафилов в " Събуди се ".
 
С възприятие за комизъм артистът добави, че е употребявал едни и същи обувки в преобразяването на DARA и Миро, само че ролята на някогашната му половинка е изисквала изключителна динамичност на сцената. „ За новият ми облик мога да кажа, че е емблематичен, без такива „ чупки “ на сцената. Когато феновете ме видят, евентуално ще си кажат: „ край, този път го убиха “, съобщи Papi Hans, който феновете ще видят като Дейвид Ковърдейл - вокала на Whitesnake на следващия ден вечер от 20:00ч. по NOVA. За новата си ария писателят и актьор показа, че е отдадена на обич от разстояние, която го е въодушевила за основаването на „ Твой “. 
 капки NOVA
В понеделник вечер Мария Илиева ще потърси своя воин с песента Hero и облика на Марая Кери, а Петя Буюклиева ще донесе кубинско слънце с Havana и Camilla Cabello. Стефан Илчев ще се появи с първи мъжки облик с емблематичния тандем на Modern Talking. Дичо ще би трябвало да преодолее всички разлики в музикалния жанр с облика на Сашо Роман, а Милко Калйджиев ще върне публиката в златните години на диското с Boney M.  TITA ще се допре до цяла ера от българската музикална сцена като Паша Христова, а Деси Добрева ще покаже придвижванията от запаметяващия се жанр на Джанет Джексън.
 
Не пропускайте „ Като две капки вода “ на следващия ден вечер от 20:00ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР