С облекчаване на ограниченията и връщане на хората в самолетите,

...
С облекчаване на ограниченията и връщане на хората в самолетите,
Коментари Харесай

Солени глоби за въздушни хулигани в американски авиокомпании

С облекчение на рестриктивните мерки и връщане на хората в самолетите, те научават за ново развиване - пасажерите, които се държат зле на борда по време на полет, са изправени пред американски, неведнъж по-високи от цената на самолетния билет.
В един случай Федералната авиационна администрация (ФАА) санкционира на клиента с 10 500 $ за това, че за лице, макар многократните претенции на стюардесите. В различен случай регулаторите са наредили наказване от 9 000 $ на клиент, който е блъснал багажните отделения, до момента в който крещял непристойни думи.
Глобите са последвали изказване на ФАА от януари, в което се оповестиха наказателни ограничения против неизпълняването на условията за маска на лицето заради.
„ През последните няколко месеца имаме огромен растеж в броя на обстановки с вилнеене на пасажери “, съобщи админът на ФAA Стив Диксън в чуване пред комисия. Според затегнатата политика на ФAA за съблюдаване и използване санкциите могат да доближат до 35 000 $, а най-лошото държание може даже да докара до затвор. ФAA работи " доста тясно " с самолетните компании и профсъюзите, представляващи самолетните компании ", с цел да сложим нещата под надзор ", сподели Диксън.
Агенцията е получила към 1300 тъжби за неизпълняващи условията пасажери от февруари, откривайки евентуални нарушавания в към 260 случая. До този миг ФAA стартира 20 публични дейности и приготвя спомагателни каузи.
През 2019 година организацията публично откри 142 каузи, свързани с буйстващи пасажери.
Повечето санкции се отнасят до пасажери, които отхвърлят да носят маски за лице, условие на Съединени американски щати от септември. Сара Нелсън, президент на Асоциацията на стюардесите, приветства ходовете на ФAA, описвайки условието за маска като мярка за здрав разсъдък.
Последните санкции включват санкция от 32 750 $ за пасажер до Ню Йорк от Доминиканската република, който отхвърли да носи маска за лице, хвърли празна бутилка от алкохол, викам на членове на екипажа и сграбчи стюардеса. В резултат на това полетът се върна в Доминиканската република, заяви ФAA.
Повечето самолетни компании, запитани от AФП, отхвърлиха да прецизират обособени произшествия. Но Юнайтед Еърлайнс съобщи, че е забранила на към 750 пасажери да употребяват услугите на компанията в бъдеще, тъй като не носят маска.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР