С обещание, че ПП и ДБ ще устоят на провокациите

...
С обещание, че ПП и ДБ ще устоят на провокациите
Коментари Харесай

Кирил Петков и ДБ: Няма шанс „Възраждане“ да разбие парламентарната република

С заричане, че Политическа партия и Демократична България ще устоят на провокациите на прокремълската „ Възраждане “ и че няма да разрешат да се осъществя опитът за бойкот на парламентарната република, на демокрацията, Кирил Петков, водач на Политическа партия, излезе на трибунка в Народно събрание, с цел да отбрани сътрудниците си в пленарната зала, подложени съвсем на линч от „ законотворците “ на Костя Копейкин.

Явор Божанков (ПП) бе приканен от Петков да изчете цялата антипутинова декларация в името на основаването на постоянното държавно управление с проевропейска ориентировка като контрапункт на проектите на Москва за София на глас, поради която бе пресечен от озверелите депутати на Костадин Костадинов.

А депутатът от Демократична България Манол Пейков разкри, че е бил подлаган на систематичен тормоз от тях след репликата, изречена по адрес на така наречен им водач Костадинов „ късопишков “ при започване на месеца. Включитлено във връзка с децата му. Пейков цитира Умберто Еко и по този начин, въпреки и индиректно, назова „ възрожденци “ фашисти.

Той се обърна дружно с останалите си сътрудници от парламентарната група с молба към самите гласоподаватели на партията, громяща националния интерес на България, да мислят за кого гласоподават идващия път, тъй като техните гурута в този момент излъчвали само пар екселанс ненавист, въпреки поотделно да намирал общ език с някои от тях.

Божанков пък повтори, този път и пред публицистите, че съзира рисков синхрон в дейностите точно сред „ копейкиновците “ и президента Румен Радев в опит да бъде осуетено основаването на кабинета с ГЕРБ-СДС, който би бил поръчител за проевропейското бъдеще на страната и за лоялното й партньорство към НАТО.

„ Не подценявайте ролята на България в това да не допусне агресорът да завладее Украйна и да пристигна и тук. И тези процеси на този непознат интерес имат своите изразители по върховете на страната “, се споделя в декларацията на ПП-ДБ, засягаща и участието на България в Еврозоната и Шенген. А по думите на Божанков някой имал интерес не просто това да не се случи. Но и страната да бъде извадена от Европейски Съюз и НАТО.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР