С някои хора е лесно да се говори, докато към

...
С някои хора е лесно да се говори, докато към
Коментари Харесай

Какво първо впечатление прави всяка една зодия

С някои хора е елементарно да се приказва, до момента в който към други е неприятно даже да се доближиш. Астролозите споделиха каква е повода за сходни несъгласия.
Известната фешън дизайнерка Коко Шанел сподели: „ Няма да получите втори късмет да извършите първо усещане “ и тя е изцяло права. Не става въпрос единствено за външния тип на човек, само че и за неговите обноски. Така че, в случай че връзките с екипа не са се получили незабавно, надали може да се разчита на взаимно съгласие в бъдеще.
Овенът издава самочувствие. Тези хора са доста образовани и могат да разискват всяка тематика. Те не демонстрират снизхождение към непознати, само че се появяват в „ естествения “ си образ. На Овена може да се има вяра и можете да го почувствате незабавно.
Телецът  е изненадващо сдържана персона. Други са изумени от това по какъв начин са способни да управляват страстите си. Тази линия е присъща единствено на мощните хора - в нова компания те незабавно стават престижи.
Близнаците покоряват новите другари със своя сексапил. Представителите на този знак са учтиви и привързани - прелестно е за другите да поддържат връзка с тях. Вътрешното успокоение ще подсигурява триумф на Близнаците.
Раците   са учтиви хора. Те не виждат нищо неприятно в това да оказват помощ на другите. Най-често Раците вършат нови запознанства в ексцентрични обстановки, които изискват тяхната сериозна интервенция.
Лъвовете имат харизма. Горди и самоуверени, те постоянно минават през живота с вдигната глава. Не се интересуват от дребни проблеми и от мнението на другите. Във компанията  предпочитат да приказват за себе си
Девите превземат нови другари със своята страст. Много представители на този знак са срамежливи и рядко вземат решение да се срещнат първи. Но в случай че някой желае да приказва с тях, в никакъв случай няма да съжалява. Девите са целия свят на мистерии, цялостни с сила и топлота.
Везните   са привлекателни персони. В нова компания тези лица незабавно стават водачи - те се изслушват и почитат. Везните откровено се считат за интроверти. На тяхната словоохотливост обаче може единствено да се завиди.
Скорпионите са изненадващо дейни хора. Те желаят да схванат едновременно всичко за новите другари.
Стрелците превземат с техния възторг. Винаги измислят нещо, обаждат се някъде на другари и познати, включват се в рискови завършения - силата прелива.
Козирозите  са доста консервативни хора. Въпреки привидната вдървеност, те са много отворени и знаят по какъв начин да завоюват нови познанства. Козирозите постоянно прецизно следват личните си правила и това не може да не радва.
Водолеите   са свободни персони. Те нямат комплекси, което значи, че нямат проблеми. Представителите на този знак могат да приказват с всеки, който е на непознато място, и ще се усещат уверени. Такива хора не се опасяват от наказание - те към този момент знаят всичко за себе си.
Рибите са идеални слушатели. Те са благи и деликатни към хората, подготвени да оказват помощ всяка секунда. Тези хора бързо се разпореждат със себе си. Едва ли има някой по-добър от другари Риба по света.
 
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР