С нулевото си реми срещу Порто, Интер сложи край на

...
С нулевото си реми срещу Порто, Интер сложи край на
Коментари Харесай

Интер прекъсна доминацията на Порто на “До Драгао” срещу италиански отбори

С нулевото си реми против Порто, Интер постави завършек на черната серия на италианските отбори при гостуванията им на “До Драгао ” и с това съумя да се класира на 1/4-финалите на Шампионската лига.
 Интер удържа натиска на Порто и доближи по този начин бленуваните четвъртфинали на Шампионската лига Интер удържа натиска на Порто и доближи по този начин бленуваните четвъртфинали на Шампионската лига
“Драконите ” имаха четири следващи домашен триумфа против представители на Италия в евротурнирите през последните няколко сезона. Поредицата им стартира напролет на 2019-а, когато надделяха гостуващия Рома с 3:1 след продължения и по този начин продължиха към четвъртфиналите на Шампионската лига. През 2021-ва те завоюваха с 2:1 на своя стадион против Ювентус, което им оказа помощ още веднъж да се класират на четвъртфинал в шампионата. През предишния сезон португалският гранд първо победи с 1:0 като хазаин на Милан в групите на ШЛ, а по-късно надви с 2:1 над Лацио на собствен терен в Лига Европа, с цел да премине към осминафиналите на шампионата.

Сега обаче Порто не съумя да завоюва мача си на “До Драгао ” против Интер и отпадна от ШЛ след загубата с 0:1 в първата среща в Милано.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР